REKLAMI GEÇ

“Zeybekci’nin ar damarı çatlamış”

“Zeybekci’nin ar damarı çatlamış”

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Denizli Belediye Başkanı Zeybekci’nin, Kılıçdaroğlu’nun Denizli mitingi sonrası söylediği sözlerine yanıt verdi. Bartal, “Zeybekci’nin ar damarının çatladığı anlaşılmaktadır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2010 Salı, 16:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli mitingi sonrası, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ın söylemleri, tartışma konusu olmaya devam ediyor. Zeybekci’nin, Kılıçdaroğlu için söylediklerine, CHP İl Başkanı Gönenç’in ardından bir cevap da CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal’dan geldi.

“Ar damarı çatlamış”
Bartal, “Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, siyasi ahlak ve nezaketten yoksun bir yaklaşımla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği yakışıksız sözlerle aslında kendilerini tarif etmiş. Denizli halkı, Başkan Zeybekçi’yi iyi tanımalıdır. Çünkü, söylediklerinden utanmadığı gibi ar damarının da çatladığı anlaşılmaktadır. ‘Sahtekar, yalancı, iftiracı ve saygısız’ acaba kim? Kılıçdaroğlu mu, yoksa kendisi mi?” dedi.

“Bunlar paranoyanın eseri”
Bartal, “CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açığını bulabilmek için tüm devlet olanaklarını seferber ettiler. 7 sülalesini araştırdılar. Leke sürebilecek en ufak bir iz dahi bulamadılar. Bu yüzden AKP mitingini gölgede bırakan CHP mitingini lekelemek için şeytanın bile aklına gelmeyecek sözlerle fütursuzca saldırıya geçtiler. Bu korkunun ayak sesleridir. Yaşadıkları panik, yüreklerine bıçak gibi saplanmış paranoyanın eseridir” diye konuştu.

“Önce dürüst ol”
Bartal, “Belediye Başkanı sabah kalktığında aynaya bakıyor mu acaba? Baktığında yüzündeki ifadeden, Denizli’deki ihaleleri yandaşlara peşkeş çektiğini de görüyor mu? Daha önce medya aracılığıyla defalarca kendisine sorduk. İhale dosyalarını açıklayın, kime kaç paralık iş verdiniz? Kör kuruşu koruduk edebiyatına bu halkın karnı tok. Kokuştu bu gibi söylemler. Önce dürüst ol dürüst. Döneminizde yapılan işleri, bırakın halkı birlikte görev yaptığınız meclis üyelerine bile açamıyorsunuz. Çünkü korkuyorsunuz. Yüreğiniz yetmiyor” dedi.

Sorularını tekrarladı
Bartal, “Şimdi tekrar soruyorum; Alt yapıdaki plansız ve programsız işlerin maliyeti nedir? Bu para kimin cebinden çıkacak? Şafak Temizlik neden Duru Temizlik oldu? Temizlik işinin arkasında Başbakan’ın akrabası Albayrakların olduğunu ilkokuldaki çocuk bile biliyor artık. Turex firması kimin? AKP milletvekilinin değil mi? Bu yandaşlara hangi tarihlerde kaç paraya ihale verdiniz? Ne yazık ki, Denizli’yi yandaşlara pazarladınız” dedi.

“Kişileri birbirine düşürebilecek söylemlerde bulundu”
Bartal, “Sayın Başkan Denizli halkının belediye başkanı olmadığını, sadece AKP’lilerin belediye başkanı olduğunu sandık görevlileriyle yapılan toplantıda bir kez daha ortaya koymuştur. Orada da kişileri birbirine düşürebilecek söylemlerde bulunmuştur. Sayın Zeybekci, bir şey biliyorsan çık söyle herkes öğrensin. Bilmiyorsan sus adam sansınlar. Bari sus da daha fazla batma. Anlaşılan, CHP mitinginin görkemi dolayısıyla sevgili ağabeyin Recep Tayyip Erdoğan’dan azar işittiniz. Eliniz ayağınız birbirine karıştı. Sonunda da paniğiniz ağzınıza vurdu. Ama merak etmeyin azarın vurgunu çabuk geçer. Ancak halkın vurgunu ömür boyu geçmez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı