REKLAMI GEÇ

DP 3 ilçe adayını tanıttı

DP 3 ilçe adayını tanıttı

DP Denizli İl Başkan vekili parti binasında düzenlediği basın toplantısında Çameli, Beyağaç ve Tavas belediye başkan adaylarını tanıttı. Beyağaç belediyesinde 1 gün başkanlık yapan Ramazan Sınakçı, DP’den belediye başkan adayı oldu.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 15:05

Demokrat Parti (DP) Denizli il örgütü ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Tavas, Çameli ve Beyağaç belediye başkan adaylarını tanıtan DP İl Başkan Vekili Aykut Yıldırım, 30 Mart yerel seçimlerinde DP olarak, tabanın sesine kulak verip sahalarda olduklarını belirtti.
DP, Merkezefendi, Baklan, Çardak, Buldan, Çivril ‘den sonra Tavas, Beyağaç ve Çameli belediye başkan adaylarını basına tanıttı.

CHP’DEN İSTİFA ETTİ DP’DEN ADAY OLDU
CHP’den Tavas Ulukent Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Neşiray, partisinden istifa ederek DP’den Tavas belediye başkan adayı oldu. DP saflarında siyasete devam edeceğini açıklayan Neşiray, “Tavas’ın 50 yerleşim yerine, 47 bin insanına hizmet etmek için aday oldum” dedi.

“HEDEFİMİZ VE İDEALLERİMİZ VAR”
Çameli Belediye Başkan Adayı olarak siyasete adım attığını söyleyen Erdem Yılmaz, “siyasete yeni başladım ama, Çameli için hedeflerimiz ve ideallerimiz var. Çameli, Denizli’nin en az gelişmiş ilçelerinden biri. Biz Çameli için hedeflerimizi gerçekleştirmek için yola çıktık” diye konuştu.
denizli-dp-belediye-adaylari-ic

“1 GÜN BAŞKANLIK YAPTIM”
Beyağaçlı olan ve memur olarak uzun yıllar Beyağaç Belediyesi’nde çalışan Ramazan Sınakçı, DP’den belediye başkan adayı. Sınakçı, adaylığı ve kendisi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Beyağaç Belediyesi’nde tahsildarlıktan zabıtalığa kadar her alanda çalıştım. 4 belediye başkanı ile çalıştım ve hepsinden bir şeyler kaptım. Ben şu anda kendimi dört başkan olarak görüyorum. 1 güde belediye başkanı oldum. Yaz günüydü belediyede su yoktu. Ben o gün tüm personele izin verdim. Beyağaçlılar beni bilir tanır, neler yapabileceğimi bilir. O nedenle yola çıktım.”

Yorumlar

Murat Türk   -  Bağlantı 11 Şubat 2014, 18:36

CHP, olmayınca MHP, kabul görmeyince DP ..! Ha gayret! Seçime girecek parti sayısı 27…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı