REKLAMI GEÇ

Gürbüz, 50 bin 2’nci rozeti taktı

Gürbüz, 50 bin 2’nci rozeti taktı

Bugüne kadar 50 bin 2 kişiye, DP rozeti takan DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, ulaşılan bu rakamla, belediye başkanlığı için en şanslı isim olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi ve seçim yarışının sonunda kazananın Denizli ve Demokrat Parti olacağı görüşünü vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, belediye başkanlığı için en şanslı isim olduğunu, her platformda gösteriyor. Çok geniş kitleler tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Gürbüz, seçim yarışının sonunda asıl kazananın, Denizli ve Demokrat Parti olacağını vurguluyor. Yaptığı gezilerde vatandaşın, siyasi iktidardan ve mevcut yerel yönetimden şikayetci olduğunu gören Mustafa Gürbüz, hemşehrilerinden 30 Mart sabahına kadar sabır göstermelerini istiyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Delikliçınar Meydanı ve Atatürk Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan Mustafa Gürbüz, yine seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Buradaki dükkan ve mağazalara tek tek giren Gürbüz, esnafa projelerini anlattı ve destek istedi. Daha sonra Denizli Belediyesi’ne giden DP Adayı Gürbüz, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan tarafından karşılandı. Zolan’a, 30 Mart’ta emaneti almaya geleceklerini söyleyen Gürbüz, bu görüşmenin ardından belediye personelini ziyaret ederek, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında, sıcak diyaloglar yaşandı.

Belediye çıkışında, bir yandan Delikliçınar Meydanı’ndaki vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Gürbüz, diğer yandan da seçmenlerine DP rozeti taktı. Seçim çalışmalarını başlattığı günden bu yana hemşehrişlerine rozet takma geleneğini sürdüren Gürbüz, bir vatandaşın yakasına 50 bin ikinci rozeti takarak, bu konuda da rakiplerine önemli bir mesaj vermiş oldu.

Bu arada gezdiği yerlerde Mustafa Gürbüz maskeleriyle karşılanan Gürbüz, “Ben sizim, siz de bensiniz” dedi. Mustafa Gürbüz, 30 Mart sabahı Denizli’ye bir güneş doğacağını ve tüm sıkıntıların biteceğini söyledi.

29 Mart seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yapan Mustafa Gürbüz, “Ya taraf, ya hayat seçeceksiniz. Taraf seçerseniz aynı zamanda yoksulluğu, yolsuzluğu ve bölünmeyi seçeceksiniz. Hayat seçerseniz güzel günlere birlikte ulaşacağız” dedi. 

Mustafa Gürbüz daha sonra Gümüşler Mahallesi’nde bir ev ziyaretinde bulundu. Apartman sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Gürbüz, projelerini anlatarak destek istedi. Ev sahiplerinin, Mustafa Gürbüz’ün adaylığının kendilerine büyük heyecan verdiğini belirttikleri ziyarette sıcak diyaloglar yaşandı.

Kadınlarla da ayrıca sohbet eden Mustafa Gürbüz, 30 Mart sabahından itibaren Denizlili kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını ifade etti. Ev sahibi bayanın, mahalle halkı olarak asfalt istediklerini söylemesi üzerine, kendilerine asfalt sözü veren Gürbüz, “Kadınlar sadece ev hanımı olamaz. Sadece çocuk bakamaz. Sadece bulaşık yıkayan insanlar olamaz. Sadece birtakım yardım kuruluşlarında yardım dağıtan kişiler olamaz. Kadınlarımız asfalt da isteyecek, doğalgazı da sorgulayacak. Artık sizlerin önde olması lazım. Açık söylüyorum, sizlerin erkeklerin seviyesini geçmeniz için pozitif ayrımcılık yapacağız. Çünkü Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Kurtuluş Savaşı’nda da kadınlarımıza dayanmışız, şimdi de parasız işsiz kalınca hala kadınlarımıza dayanıyoruz. Hep kahrımızı çekmiş kadınlarımız. O yüzden bu kahrı çekenleri şimdi başımızın tacı yapacağız. Hiç merak etmeyin, 1 hafta sonra asfaltınız burada” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı