REKLAMI GEÇ

Gürbüz’e rozet yetmiyor

Gürbüz’e rozet yetmiyor

Çok geniş kitleler tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle kucaklanan DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim yarışının Denizli’ye hayırlı olacağını söylüyor. Propaganda çalışmalarında vatandaşın, siyasi iktidarı ve mevcut yerel yönetimi şikayet ettiği Mustafa Gürbüz, 30 Mart sabahı belediyedeki emaneti devralacaklarını belirtiyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2009 Cuma, 01:00

Atatürk Stadı’nda Denizlisporlu futbolcuları ve yöneticileri ziyaret eden DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, Denizlisporla ilgili projelerini anlattı. Oyuncu ve teknik heyet tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Gürbüz, seçildiği takdirde takıma büyük destekler sağlayacaklarının sözünü verdi. Denizlispor’la ortak bir şirket kurup petrol dağıtım işkolunda birlikte faaliyet göstereceklerini anlatan Gürbüz, bu gelirin kulüple yarı yarıya bölüşüleceğini kaydetti.

Gürbüz, “Ayrıca yeşil alanlar ve otoparkların işletmesi de yine bu şirket tarafından yapılacak ve buraların gelirinin tamamı Denizlispor’a bırakılacak. Sizlerin hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da başarı kazanabilmesi tabi ki birtakım imkanlarla olur. Bu imkanları sağlamak da bir şehrin belediye başkanının görevidir. Ancak ne yazık ki mevcut Belediye bugüne dek gururumuz olan yeşil siyahlı kulübümüze yeterli desteği vermemiştir. Topyekün başarıya bu şehrin yurt dışında tanıtımıyla ulaşılacak. Tanıtım sağlandığı sürece, tekstilinden turizmine, tarımından mermerine dek her alanda atılım olacak ve bunu biz sağlayacağız” dedi.

Daha sonra Bayramyeri Meydanı’na giden DP Adayı Gürbüz, sevgi gösterileri arasında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak destek istedi. 30 Mart’ta, belediyeden emaneti geri alacaklarını vurgulayan Gürbüz’le vatandaşlar arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Gürbüz, mevcut yerel yönetimin uygulamalarını şikayet eden vatandaşların yakasına Demokrat Parti rozeti taktı.

Kaleiçi ve Dörtçeşme Mevki’inde dükkan ve mağazalara giren Mustafa Gürbüz, bir yandan vatandaşlarla sohbet etti, diğer yandan da seçmenlerine DP rozeti taktı. Seçim çalışmalarını başlattığı günden bu yana bu geleneğini sürdüren Gürbüz’ün taktığı rozet sayısı 50 bini çoktan aştı. Böylece Gürbüz bu konuda da rakiplerine önemli bir mesaj vermiş oldu.

29 Mart seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yapan Mustafa Gürbüz, “Ya taraf, ya hayat seçeceksiniz. Taraf seçerseniz aynı zamanda yoksulluğu, yolsuzluğu ve bölünmeyi seçeceksiniz. Hayat seçerseniz güzel günlere birlikte ulaşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı