REKLAMI GEÇ

Herkes, Gürbüz oldu

Herkes, Gürbüz oldu

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, kendi maskesini bastırdı ve bu maskeleri vatandaşlara dağıttı. Gürbüz, bu çalışmasıyla, Denizli’de yerel seçim sürecinin en ilginç olaylarından birine imza attı.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Yerel seçimlere 1 hafta kala, siyaset arenası iyice kızıştı. Belediye başkan adayları çeşitli kampanya çalışmalarıyla seçimlere hazırlanıyor. Demokrat Parti Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, dağıttırdığı kendi maskeleriyle sürecin en ilginç çalışmalarından birine imza attı. Demokrat Partili gençler, seçmenlere Mustafa Gürbüz maskesi dağıttı. Demokrat Parti tarafından hazırlatılan Mustafa Gürbüz maskeleriyle, seçmenlerine, “Siz bensiniz, ben de sizim” mesajı veren Gürbüz, karşılaştığı yoğun ilgiden son derece memnundu. Bu girişimle, halkın içinden biri olduğunu ve halka asla tepeden bakmayacağını anlatmak istediğini söyleyen Gürbüz, “Güzel bir geleceği halkımızla birlikte kuracağız” dedi. 

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

DP Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Denizli’yi semt semt gezerek, kahvehanelerden sanayi kuruluşlarına kadar her platformda seçmenleriyle bir araya geldi. Hemşehrileriyle yüz yüze görüşmeyi tercih eden Mustafa Gürbüz, bu tavrıyla Denizlilerin kalbini kazanmayı bildi. Gittiği her yerde, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gürbüz, gördüğü coşkudan oldukça memnundu.

Seçim gezisi gerçekleştirdiği mahallelerde, esnaf, tüccar, sanayici ve çalışanlara projelerini anlatan Gürbüz, çok büyük hedefleri olduğunu belirterek, her şeyden önce samimi olmak gerektiği görüşünü vurguladı. Gürbüz, “Seçimlerde ya taraf, ya da hayat seçeceksiniz. Taraf seçerseniz yoksulluğa mahkum olacaksınız. Hayat seçerseniz umutlu bir geleceğe doğru adım atacaksınız. Mustafa Gürbüz samimidir. Mustafa Gürbüz hesap vermesini de bilecek, hesap sormasını da. Allah beni sizlerin karşısında kendimi savunacak durumda bırakmasın. Bırakacaksa da belediye başkanlığını nasip etmesin” dedi.

Yerel yönetim bağlamında, hizmet edecekleri insanlara büyük önem verdiklerini kaydeden Gürbüz, “Biz şehri sizlerle birlikte yönetmeye geliyoruz. Projelerimizi, asıl muhatabımız olan halkımızla birlikte tartışacağız. Projeleri uygularken o elbise sizin sırtınıza bir numara büyük geliyorsa, onu size zorla giydireceğiz, diye uğraşmayacağız. Emrivaki yapmayacağız. Kısacası şehrin sadece ön yüzünü boyayıp da arka tarafında hala alt yapı sorunları kalacak bir memleket istemiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı