REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de istifa depremi sürüyor. Çivril’den 11 istifa geldi

İYİ Parti’de istifa depremi sürüyor. Çivril’den 11 istifa geldi

İYİ Parti’de sular durulmuyor. 5 Temmuz’da yapılan il kongresinin ardından hareketliliğin yaşandığı İYİ Parti’de istifalar birbiri ardına geliyor. Dün Pamukkale İlçe Teşkilatı’ndan 30 üye yönetimden ayrıldıklarını açıklamıştı. Bugün de Çivril’den 11 yönetici görevlerini bıraktıklarını açıkladı. Çivril’de istifa eden yöneticiler gerekçe olarak İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ü işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2020 Perşembe, 16:27

Tartışmalı ve gergin bir süreç yaşanan İYİ Parti Denizli’de istifalar birbiri ardına geliyor. Pamukkale’nin ardından Çivril’den de beklenen adım geldi.

İl kongresinin ardından başlayan parti içindeki hareketlilik, dün Pamukkale İlçe Teşkilatı’ndan 30 yöneticinin istifası ile gün yüzüne çıkmıştı.

ÇİVRİL’DEN DE BEKLENEN ADIM GELDİ
Pamukkale’nin tek olmayacağı ve bazı ilçelerin de bu süreci takip edecekleri parti kulislerinde konuşulmaya başlanmıştı. Bu iddiaları doğrulayan ilk adım Çivril’den geldi. İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı yönetici 11 kişi görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Partiye gönderilen istifa dilekçelerinde gerekçe olarak İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk işaret edildi. İYİ Parti Çivril İlçe Yönetim Kurulu’ndan Mustafa Turgay Arslan, Hatice Yılmaz, İlknur Solak, Recep Gürkaynak, Emine Utku, Ersan Altaş, Selattin Çakır, Hatice Aktaş, İsmail Çorbacıoğlu, Nevin Gürkaynak ve Semra Utku istifa ettiklerini açıkladı.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 9 Temmuz 2020, 16:38

Yasin bey ne yapsın adam gizli alçak hain planla saldıracağına açık açık Hasan Akgüne istemediğini söylemiş hatta cesaretinden dolayı tebrik ve teşekkür ederim Yasin Var olan kavgayı dışa döktüğü için…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı