REKLAMI GEÇ

İYİ Partililerden Cumhuriyet pozu

İYİ Partililerden Cumhuriyet pozu

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve partililerden Cumhuriyet pozu. Cumhuriyet Bayramı çelenk törenine katılan partililer, Gazi İlkokulu önünde cumhuriyet pozu verdi. İl Başkanı Hasan Akgün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisi bizi oraya çekti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2019 Pazartesi, 17:15

Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl kutlamaların kapsamında gerçekleştirilen çelenk törenine katılan İl Başkanı Hasan Akgün ve beraberindeki İYİ Partililer, grup halinde partiye dönerken, Gazi İlkokulu önünde anlamlı bir adım attı.

Tüm partililer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstü etrafında kenetlendi, bir kez daha bağlılıklarını ortaya koydu.

Spontane gelişen duruma ilişkin değerlendirmeler yapan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisi bizi oraya çekti” dedi.

Cumhuriyet’in kurucu değerine ve onu silah arkadaşlarına saygılarını ortaya koymak istediklerini belirten Akgün, “Yaşamak için ölmek davasıdır hürriyet, yüzbinlerce şehidin adıdır Cumhuriyet. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı