REKLAMI GEÇ

“Kırat’ta buluşalım”

“Kırat’ta buluşalım”

Yerel seçimlere saatler kala, Demokrat Parti Adayı Mustafa Gürbüz ismi, Denizli Belediye Başkanlığı için gittikçe öne çıkıyor. Çok geniş kitleler tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle kucaklanan Gürbüz, bunun seçim yarışında ipi göğüsleyeceklerinin en önemli göstergesi olduğunu vurguluyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2009 Cuma, 01:00

DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında dün de Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan tarafından ağırlanan DP heyeti, kendisiyle bir süre sohbet etti. Gürbüz ve ekibi daha sonra diğer Emniyet Yetkililerine de tek tek nezaket ziyaretine bulundular.

Daha sonra Hurdacılar Çarşısı’na giden DP Adayı Gürbüz, yoğun sevgi gösterileri arasında vatandaşlarla tokalaşarak kendilerinden destek istedi. Gürbüz daha sonra Gelin Tekstil’e geldi. Burada işverenler ve çalışanlarla buluşan Gürbüz, projelerini anlattı ve destek istedi. Yerel seçimlerde seçmenlerin, ya taraf, ya da hayat seçeceğini tekrar eden Gürbüz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu kente baktığımda hep mutsuz insanlar görüyorum. İşçisi mutsuz, emekçisi mutsuz, sanayicisi mutsuz, kısacası şehir mutsuz. Bu kentin insanı doğalgaza mahkûm edilmiş, yüksek ücretlerde su ve hizmet almaya, yüksek ilan-reklam ve emlak vergileri ödemeye zorlanmış. Bu şehirde yaşamak oldukça pahalı bir hale gelmiş. Oysa belediyenin kaynakları yeterlidir. Yapılan hizmetleri halkın cebinden karşılamaya hiç gerek yok. Aynı anda hem hizmet yapıp, hem de akılcı bir planlamayla hayat ucuzlatılabilir. Benim hayalim; bugünkü zor şartlarda insanlarına destek olan ve onların üzerindeki yükü azaltan bir sosyal belediyecilik” dedi. Özellikle bayan çalışanlara seslenen Gürbüz, seçildikleri takdirde kadınlara pozitif ayrım yapacaklarını ifade etti. Gürbüz, “Yüzyıllardır her koşulda kahrımızı çeken kadınlarımıza hak ettikleri değeri vereceğiz” dedi.

Göreve geldikten sonra Denizli halkının hayatını ucuzlatacağını söyleyen Mustafa Gürbüz, tüm belediyecilik hizmetlerini 2004 yılı rakamlarına çekeceklerini kaydetti. Halk adına hesap sormayı sürdüreceğini de kaydeden Gürbüz, hesap veren, hesap soran, insanların yükünü hafifleten şeffaf bir belediye sözü verdi.

Ardından Hurdacılar Çarşısı’na giden heyet, burada da oldukça sıcak karşılandı. Hemşehrilerini müşteri gibi gördüğünü söyleyen Gürbüz, “Sizleri mutlu etmek ve sorunlarınızı çözmek en temel vazifemizdir. Bir esnaf düşünün; müşterisine kötü davranan, onlarla mahkemelik olan, kavga eden, onlara yukarıdan bakan, alırsan al, almazsa alma diyen bir esnaf. Bugün ne yazık ki böyle bir anlayış hâkim ve halkımız bu anlayışı sürdürenlere cevabını sandıkta verecek. Vatandaşla bütünleşemeyen bir belediye söz konusu dahi olamaz” dedi.

Kayhan Beldesi’nde de çalışmalar yapan DP Adayı Gürbüz, belde sakinlerinin yoğun ilgisinden son derece memnun kaldı. 29 Mart Seçimlerinin önemine tekrar tekrar vurgu yapan Mustafa Gürbüz, “Bu defa çok hassas bir seçimle karşı karşıyayız. Ya taraf, ya hayat seçeceksiniz. Taraf seçerseniz, yoksulluğu, yolsuzluğu ve bölünmeyi seçmiş olacaksınız. Ama ben sizlerin hayatı seçeceğine inanıyorum. Sizin teraziniz en hassas terazidir. Geleceğinizi hak edene teslim edin. Güzel günler çok yakın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı