REKLAMI GEÇ

“Şehri hak edene verin”

“Şehri hak edene verin”

Denizli insanının bilgisine, görgüsüne ve sağduyusuna güvendiğini söyleyen DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, “Önümüzde sadece 1 hafta kaldı. Yapacağınız seçim, hem Denizli, hem Türkiye açısından son derece önemli bir seçimdir. Ama sizin teraziniz en büyük terazidir. Sizin mantığınız, vicdanınız en büyük ölçü aracıdır. Doğruyu seçeceğinizi biliyorum. Şehri hak edene verin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, yerel seçimlere 1 hafta kala propaganda çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Üçgen Çarşısı, Bayramyeri ve Kaleiçi esnaflarını ziyaret eden Gürbüz, daha sonra Feslikan ve Sümer Pazaryeri’ni gezerek seçmenleriyle buluştu. Aynı gün 800. Yıl Konutları’na da giden Mustafa Gürbüz, vatandaşlarla görüşerek projelerin anlattı.

Gittiği her yerde olağanüstü bir ilgiyle karşılanan Mustafa Gürbüz, gördüğü coşkulu kalabalıkların, Demokrat Parti’nin 29 Mart akşamı kazanacağı zaferin işareti olduğunu söyledi. Semt sakinlerinin ve esnafın yoğun ilgisinden son derece memnun olan Gürbüz, “Bu coşku, 29 Mart akşamı adaletli hizmet anlayışının Denizli’ye yeniden hakim olacağının işaretidir. Ben buralarda, 29 Mart akşamı, kaybolan umutların yeniden umuda döneceğini gördüm” dedi.

Seçime 1 hafta kala, 29 Mart seçimlerinin, Türkiye’nin ve Denizli’nin kader seçimi olduğunu vurgulayan DP Adayı Gürbüz, “Önünüzde 2 tane tercih var. Ya hayatı, ya da tarafınızı seçeceksiniz. Yani, ya huzuru, ya da siyasetin kutbuna yerleşmiş o 3 anlayıştan birini seçeceksiniz. Taraf seçerseniz, Denizli ve Türkiye hızla kan kaybetmeye, fakirleşmeye, endişeye, korkuya, kutuplaşmaya, yok olmaya, bölünmeye devam edecek. Bu oyunu bozun. ‘Yeter söz benim’ diyerek toprağı suya kavuşturun ve hayatı seçin” dedi.

Denizli insanının bilgisine, görgüsüne ve sağduyusuna güvendiğini söyleyen Gürbüz, “Önümüzde sadece 1 hafta kaldı. Yapacağınız seçim, hem Denizli, hem Türkiye açısından son derece önemli bir seçimdir. Ama sizin teraziniz en büyük terazidir. Sizin mantığınız, vicdanınız en büyük ölçü aracıdır. Doğruyu seçeceğinizi biliyorum. Şehri hak edene verin” dedi.

DP Adayı Gürbüz, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda, taraftar ve yandaş çıkarları gözetildiğini belirterek, her alanda hakkaniyetli olacaklarının sözünü verdi. Uygulayacakları master planlarla, toplu taşımacılığı özendireceklerini kaydeden Gürbüz, “Taksicisinden minibüsçüsünde kadar, birçok kesimin bu şehirde yaşadığı haksız rekabeti haklı hale getireceğiz. Bildiğiniz gibi şu anda yandaşlara dönük bir sistem var. Biz bunu ortadan kaldıracağız. Ayrıca şehrimizde megamarketler yapıldı. Bakkallarımız, pazarcılarımız bundan son derece muzdarip. Biz buna da izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Programı çerçevesinde 800. Yıl Konutları’na da giden Gürbüz, seçmenlerinin yoğun ilgisi üzerine burada da bir konuşma yaptı. Kendisini evlerinin balkonlarından dinleyen semt sakinlerine önemli mesajlar verdi. Projelerini anlatan Gürbüz, özellikle ‘mahalle konakları’ ve ‘ısı merkezleri’ projeleri üzerinde ısrarla durdu.Mahalle konaklarında, gençlerin ve mahalle sakinlerinin işe yönelik sertifika programları ve el becerisi kursları alabileceklerini belirten Gürbüz, çocukların ve gençlerin ÖSS kurslarına devam edebileceklerini söyledi.

Isı merkezleri konusunda da semt sakinlerini aydınlatan Gürbüz, özellikle dar gelirlilerin oturduğu semtlerde, insanları doğalgaza mahkûm etmeyeceklerini söyledi. Yakıt giderlerini 3’te 1 oranında düşüreceklerini vurgulayan Mustafa Gürbüz, rant peşinde olmadığını, tek amacının insanına huzur vermek olduğunu belirtti.

Seçim sürecinin en ilgi çekici kampanya uygulamalarından biri olan Mustafa Gürbüz maskeleri bu geziler sırasında da öne çıktı. Bu çalışmayla seçmenlerine, “Siz bensiniz, ben de sizim” mesajı veren Gürbüz, semt pazarlarında da kendi maskesini taşıyan seçmenleriyle karşılaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı