REKLAMI GEÇ

Ulukuş, TDH’dan MHP’ye geçti

Ulukuş, TDH’dan MHP’ye geçti

TDH eski Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulukuş ve ekibinde bulunan 50 bayan, MHP’ye katıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2010 Pazartesi, 18:19

TDH Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulukuş, kısa bir süre önce 46 bayan arkadaşı ile birlikte TDH’dan istifa etmişti. Kısa zaman içerisinde gizli görüşmeler sonrasında, Sevim Ulukuş’un ekibine yeni dahil olan isimler ile birlikte 50 bayan, MHP’ye geçerek bir sürprize imza attılar.

Bir hafta boyunca süren görüşmeler sonrası, TBMM Başkan Vekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener, Sevim Ulukuş ve 50 bayana tek tek MHP rozeti takarak, Dünya Kadınlar Günü etkinliğinin en flaş gelişmesini gerçekleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği çerçevesinde Denizli’ye gelen Meral Akşener ve Emin Haluk Ayhan, Halk Eğitim Merkezi’nde, Denizlili bayanlar ve üyeler ile buluştu.

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan ve Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Akşener, hükümete yüklendi. Akşener, “Ülkemiz ne yazık ki son üç haftadan beri sanki korku filmi izliyor. Her şey birbirine karışmış gibi, gündemi hatırlatmama gerek yok çünkü hepiniz en az bizim kadar olayları ve gündemi takip ediyorsunuz. Darbe söylentileri, Balyoz hareketleri, hükümetin yargı ile saç saça baş başa kavgası var. Hükümet devletin bütün kurumları ile kavgalı. Bunun sonu nereye varacak bilen yok. Ekonomi bildiğiniz gibi dibe vurmuş vatandaş perişan. AKP hükümetinde kazananlar, sadece yandaşlar halk fakirleşiyor. Türkiye’de altı dolar milyarderi varken, AKP hükümeti zamanında bu sayı 36’ya çıktı. Yani kazananlar yandaşlar, oysa halk fakirleşti. İşte tekstilin merkezi olan Denizli’de otuz bin işsizden bahsediliyor. Başbakan Denizli’ye geliyor da ne oluyor ki? Gittiğimiz her yerde çiftçi hacizlerle boğuşurken çiftçiye yardımcı olsun derdini görsün diye kurulan Ziraat Bankası 3.5 katrilyon kar ediyor. Ayrıca diğer bankalarda inanılmaz karlar açıkladılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı