REKLAMI GEÇ

Vatandaşımın talepleri, Benim namusumdur

Vatandaşımın talepleri, Benim namusumdur

Nakliyecileri ziyaret eden DP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, vatandaşları müşteri olarak gördüğünü belirterek, “Nakliyeci esnafı için nasıl yük namussa, benim için de sizlerin talebi namustur. Ben de siz değerli müşterilerimin taleplerini değerlendirirken, onları yatırıma dönüştürürken, bunları kendi namusum olarak göreceğim. Aranızda her daim alnım açık oturabilmek de benim tek kazancım olacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2009 Salı, 01:00

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, yerel seçimlerin son dönemecinde propaganda çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Denizli Santral Garaj’daki esnafı ziyaret eden Gürbüz, burada esnafın alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Garaj esnafının ilgisinden büyük sevinç duyan Gürbüz, kendilerinden tam destek sözü aldı. Bu arada girdiği dükkan ve büfelerde, Mustafa Gürbüz maskeleriyle karşılanan Gürbüz, “Ben sizim, siz de bensiniz” dedi. “Hepimiz Mustafa Gürbüz’üz” diyen Mustafa Gürbüz, 30 Mart sabahı Denizli’ye bir güneş doğacağını ve tüm sıkıntıların sona ereceğini söyledi.

29 Mart seçimlerinin önemine vurgu yapan Mustafa Gürbüz, “Ya taraf, ya hayat seçeceksiniz. Taraf seçerseniz aynı zamanda yoksulluğu, yolsuzluğu ve bölünmeyi seçeceksiniz. Hayat seçerseniz güzel günlere birlikte ulaşacağız” dedi. 

Daha sonra Demirciler Çarşısı ve Nakliyeciler Kahvesi’nde nakliyeci esnafla buluşan DP Belediye Başkan Adayı Gürbüz, vatandaşın yakasına rozet taktı, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Burada esnafa hitaben bir konuşma yapan Mustafa Gürbüz, “Özünde, içinde insan sevgisi olmayan bu işe girmesin. İnsan sevgisi olmayan insan için bu işleri yapmak zordur” dedi. Konuşmasında, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi eleştiren Gürbüz, Zeybekci’nin halka tepeden baktığını söyledi. Gürbüz, “Sayın Zeybekci’nin, şimdi yaptığı gibi, seçilmeden önce gelip, seçildikten sonra kapalı kapılar ardına çekilmesi, Denizli için gerçekten bir yara olmuştur” dedi.

Vatandaşlarını müşteri olarak gördüğünü söyleyen Mustafa Gürbüz, “Nakliyeci esnafı için nasıl yük namussa, benim için de sizlerin talebi namustur. Ben de siz değerli müşterilerimin taleplerini değerlendirirken, onları yatırıma dönüştürürken, bunları kendi namusum olarak göreceğim. Aranızda her daim alnım açık oturabilmek de benim tek kazancım olacaktır. Eğer bir taneniz de yakama yakışıp, ‘Sen ne yüzle buraya geldin?’ diyecekse, Allah bana bu işi nasip etmesin” dedi.  

Bir esnaf, mevcut yerel yönetimle ilgili çok ciddi sıkıntılarını dile getirdi. Yazıhanesinde ne elektrik, ne de su olduğunu söyleyen esnaf, işlerinin tamamıyla Nihat Zeybekci tarafından kesildiğini ileri sürdü. Kendilerine değer verilmediğini ve küçümsendiklerini kaydeden esnaf, sözlerini şöyle sürdürdü: “O koltuk nasıl bir koltuksa oturan kalkmıyor. Ama sizleri o koltuğa oturtan biziz. Yani amir biziz. Ne yazık ki, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere o koltuğa oturan herkes, asıl amirin kim olduğunu unutmuştur. Belediyeye gittiğimizde muhatap bulamıyoruz. Ama hem bu seçimlerde, hem de büyük seçimlerde bunun cevabını çok iyi bir şekilde vereceğiz” dedi.

Esnafın Gürbüz’e ilettiği bir diğer önemli ihtiyaç da nakliyeciler sitesiydi. Defalarca başvurmalarına rağmen, hiçbir belediyenin şimdiye dek bu sorunu çözemediğini anlatan esnaflar, bu konuda Gürbüz’den destek istedi.

Gittiği her yerde olduğu gibi garaj ve civarında da olağanüstü bir ilgiyle karşılanan Mustafa Gürbüz, gördüğü coşkulu kalabalıkların, Demokrat Parti’nin 29 Mart akşamı kazanacağı zaferin işareti olduğu görüşünü tekrarladı. Semt sakinlerinin ve esnafın yoğun ilgisinden son derece memnun olan Gürbüz, “Bu coşku, 29 Mart akşamı adaletli hizmet anlayışının Denizli’ye yeniden hakim olacağının işaretidir. Ben buralarda, 29 Mart akşamı, kaybolan umutların yeniden umuda döneceğini gördüm” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı