REKLAMI GEÇ

Bekilli MHP’de istifa

Bekilli MHP’de istifa

MHP Bekilli İlçe Başkanı Kemal Karaman istifa etti. İstifa açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mesaj gönderen Karaman, “Abilik yapma sırası sizde. Kurultayı toplayın, dosta düşmana ülkücülerin bir olduğunu gösterin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2016 Çarşamba, 16:27

MHP’de yaprak dökümü sürüyor. Kurultay tartışmaları, disiplin kurulu ve çağrı heyeti tartışmalarının bitmediği MHP’de istifalar da birbiri ardına geliyor. Görevlerinden ayrılanlara MHP Bekilli İlçe Başkanı Kemal Karaman da katıldı.

İstifasını sosyal medyadan duyuran Karaman, son bir yıl içinde MHP camiasında olan olayların kardeşlik hukukuna ciddi zararlar verdiğini söyledi. Karaman, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde değişim şarttır. Yeniden birlik ve beraberlik için harekete geçilmesi gerekiyor. Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin kurultayı toplaması, ülkücülerin kardeşlik içinde yeniden dirilişe geçmesi lazım” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye seslenen ve 19 yıldır ülkücülerin her verilen emri yerine getirdiğini anlatan Karaman, “Şimdi ağabeylik yapma sırası sizde. Görkemli bir şekilde kurultayı toplayın, dosta düşmana ülkücülerin bir olduğunu gösterin. Temsilcisi olduğum, onur, gurur, şeref duyduğum partimden istifa ediyorum. Ama ne davamdan, ne de ülkümden beni kimse döndüremez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı