REKLAMI GEÇ

Belediye halkın evi olacak

Belediye halkın evi olacak

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Hisar, Kadılar, Hallaçlar, Bereketli ve 1200 Evler semtinde halkla buluştu. Bahtiyar, “Denizli Belediyesi halkın evi olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2009 Perşembe, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Hisar, Kadılar, Hallaçlar, Bereketli ve 1200 Evler’de halkla buluştu. “Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Köy halkının sorunlarını çok iyi biliyoruz.” diyen Bahtiyar’a halk yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarla bir araya gelen MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar projeleri hakkında bilgi verdi. Özellikle gençlerin yoğun markaja aldığı Bahtiyar’a halk sorunlarını anlattı. Özellikle üretememekten şikayet eden vatandaşlara Bahtiyar, “ İşte bizim yola çıkış noktamız bu.Denizli tekrar üretimin başkenti olacak. Projelerimiz bu yönde olacak. Su probleminizi çözeceğiz. Çiftçi tekrar üretim yapabilecek” dedi. Vatandaşlar, “Biz mevcut başkanın yanına bile yaklaşamıyoruz. Sorunlarımızı dile getiremiyoruz. Biz yok sayılıyoruz. Biz bizi zorlayan, ulaşamadığımız bir başkan istemiyoruz” dediler. Bahtiyar, “Her zaman her yerde söylüyorum. Başkan seçildiğimiz gün biz makam odasındaki o kapıları söktüreceğiz. Demir parmaklıkları kaldıracağız. Göreceksiniz. Biz buna inandık. Vatandaş da inansın. Biz bu seçimi kazanacağız. Her gittiğimiz yerde bu hissediyoruz.Denizli Belediyesi halkın evi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı