REKLAMI GEÇ

“Bu şehir yeniden üretecek”

“Bu şehir yeniden üretecek”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve ekibi, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gittiği yerde, “Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar” sloganı ile karşılanan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 1.ve 2. Sanayi ile 29 Ekim Bulvarı’nda kurulan pazarı ziyaret etti. Bahtiyar, tüketen bir il haline getirilen Denizli’yi, tekrar üreten bir il haline getireceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, her mahallede seçim büroları açmaya devam ediyor. Bahtiyar’ın Anafartalar ve Karşıyaka Mahalleleri’ndeki seçim büroları da hizmete girdi. Seçim bürolarının açılışının ardından, 29 Ekim Bulvarı’ndaki pazaryerine geçen Ümit Bahtiyar, eşi Nurcihan Bahtiyar ve MHP Denizli Belediye Meclis üyesi adayları, burada esnaf ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

“Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar” sloganlarının atıldığı pazaryerinde esnaf, “Kan ağlıyoruz, kurtarın bizi. Bittik. Borç batağındayız. Bu AKP yönetimini durdurursanız siz durdurursunuz. Ümidimiz sizsiniz” diye feryat ederken, Bahtiyar “Az kaldı, gümbür gümbür geliyoruz. 29 Mart’ta size ekmeğinizle oynayanlara dersini, onları sandığa gömerek verin. Sizi çaresiz bırakanları, asılsız sözler verenleri, siz de oylarınızla cezalandırın. Az kaldı 20 gün sonra onların dönemi sona erecek” dedi.

Pazaryerindeki her esnafla ve alışveriş yapan vatandaşla görüşen Bahtiyar ve ekibi, önce sorunları dinledi daha sonra projeleri anlattı. Bir zamanlar çırakların koşuşturduğu, her dükkandan makine seslerinin geldiği, yoğun alışverişlerin yapıldığı 1. ve 2. Sanayi Siteleri ise deyim yerinde ise yangın yerine dönmüş durumda. Çoğu esnaf, dükkanında bomboş beklerken, her geçen gün kapanan kepenk sayısı artıyor. “Esnafın sesi olacağız. Bu şehir yeniden üretiminin başkenti olacak” diyerek, yola çıkan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, sanayi esnafı ile buluştu. Girdiği her atölyede, her dükkanda, lokantalarda “Ümidimiz hoş geldin” diyerek karşılanan Ümit Bahtiyar ve ekibine önce sarılan esnaf, sonra sorunlarını sıralıyor.

Bahtiyar, “Arkadaşlar sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. Bu şehrin kaynaklarının kimlerin nelere akıttığını hepimiz biliyoruz. Biz “Önce Denizli, Önce Denizlili” diyerek bu yola çıktık. Esnafın akşam evine götürdüğü iki ekmeği kazanmak için döktüğü alın terinin kutsallığını bizim kadar kimse iyi bilemez. O terinizi hiçe sayan, sizi yok etmek için elinden geleni yapan bu zihniyete son vermek için buralardayız. Bu şehirle ne alıp veremedikleri var bilemiyorum. Eskiden zengin bir kentti burası, üreten bir yerdi. Ne oldu? Hani yoksulluk sona erecekti? İnsanları daha fazla yoksullaştırdılar. Üreten Denizli tüketen bir il oldu. Denizli kaynakları yandaşlara gidiyor. Denizli’nin kaynakları Denizli’de kalacak. Denizli tekrar üretiminin başkenti olacak. Binlerce kişiye istihdam sağlayacak projelerle geliyoruz. Önce üretim diyoruz. Sizin giderlerinizi azaltacağız. İlan reklam vergilerini düşüreceğiz. Su ücretlerini indireceğiz. Sanayideki yangını söndüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı