REKLAMI GEÇ

‘Büyükşehiri ve tüm ilçeleri alacağız’

‘Büyükşehiri ve tüm ilçeleri alacağız’

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, önümüzdeki üç yılda üç seçim yaşayacaklarını belirterek, “Yapılacak bu seçimlerde başarılı olmak için çalışmalara şimdiden başladık. Seçim Komisyonu kurduk. AKP’nin Denizli ve diğer 13 ilde uyguladığı tüm ili Büyükşehir yaparak seçim kazanma ve Başkanlık sisteminin alt yapısını oluşturma oyununu bozmak zorundayız. Bunun da yolu Büyükşehiri ve tüm ilçeleri almakla olur. Kısa vadeli tek hedefimiz bu olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2012 Çarşamba, 19:10

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını planlamak ve kayıt altına alarak il yönetimine rapor vermek amacıyla komisyon oluşturdu.

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, önümüzdeki üç yılda üç seçim yaşayacaklarını belirterek, “Yapılacak bu seçimlerde başarılı olmak için çalışmalara şimdiden başladık. MHP bundan sonraki süreçte halkın içine inecek. Öncelikli hedefimiz gereken yerel siyaseti üst seviyeye taşımak olacak. İlimizde gerçekleşecek yeni büyükşehir yapılanmasına teşkilatımızı uyumlu hale getirip en kısa sürede şehrin gündemini belirleyici hareketlerde bulunacağız. Özellikle 2014’te yapılacak yerel seçimlerde partimizi Denizli’de zafere taşıyacak planlamayı ve çalışmayı yapacak kadro ve bilgi birikimine sahibiz. Her ilçede iddialı, kendine güvenen, bilgili adaylarla yola çıkıp zafere ulaşacağımıza inanıyorum. AKP’nin Denizli ve diğer 13 ilde uyguladığı tüm ili Büyükşehir yaparak seçim kazanma ve Başkanlık sisteminin alt yapısını oluşturma oyununu bozmak zorundayız. Bunun da yolu Büyükşehiri ve tüm ilçeleri almakla olur. Kısa vadeli tek hedefimiz bu olacak” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına başladıklarını dile getiren Yeniçeri “Öncelikle bir seçim komisyonu oluşturduk. Bu seçim komisyonunun görev ve yetkisini açıkça belirtmek isterim ki yanlış yorumlara sebep olmasın. Bu komisyon yerel seçimlere kadar yapılacak çalışmaları planlamak ve kayıt altına alarak il yönetimine rapor vermek üzere kurulmuştur. Aday belirleme çalışmaları idare etme gibi bir yetkisi yoktur. Amacımız planlı ve verileri doğru toplayarak bir çalışma yapmaktır. Üniversite destekli bir çalışma ile tüm ilçelerimizde belediyeler ile ilgili bir araştırma ve anket çalışması yapacağız. Bu çalışmalar sonucu her ilçede halkın belediyelerden beklentileri, ne tür yatırımlar istedikleri, mevcut belediyeler ile ilgili düşündükleri gibi bilgilere doğru ve net olarak ulaşacağız. Bu bilgiler ışığında yine her ilçe için bir kitapçık hazırlayacağız belediyelerde sosyal ve yatırım olarak neler yapacağımızı içerir bir kitap. Adayımızın önünü açacak onun o yöre insanın beklentilerine cevap verebileceği bir çalışma. Bu şekilde seçimlere girdiğimizde diğer partilerden bir adım önde işe başlayacağız. Bu komisyon 10 kişi olarak çalışmaya başlamıştır. Önümüzdeki süreç içerisinde hem merkezde hem de ilçelerde arkadaşlarımızın bu işe dahil olması ile 200 kişiye ulaşacaktır. Mevcut MHP’li belediyelerimizin de şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar bizlerin gelecek yerel seçimlerde en büyük avantajı olacak” dedi.

İl Başkanlığı seçimlerinden önce verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini kaydeden Yeniçeri, “İl teşkilatı olarak söz verdiğimiz gibi öncelikle il binamızı bize yakışır bir hale getirdik ve yeni binamıza taşındık. Partimizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir görünüme ve donanıma sahip olacak il binamız ilk adımımız olacak. Sonrasında ise yine söz verdiğimiz gibi ilçe binalarımıza sıra gelecek ve her iki ayda bir ilçe binamızla ilgili çalışma yapacağız. İlçe teşkilatlarımızın içinde bulundukları maddi ve manevi sıkıntıları biliyoruz. Bunlarla ilgili de planlarımızı yaptık. İl binamızın tamamlanmasından sonra tüm kaynaklarımız bu konuya ayıracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı