REKLAMI GEÇ

‘Bu milleti bölmeye güçleri yetmez’

‘Bu milleti bölmeye güçleri yetmez’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkez İlçe Sekreteri Av. Yusuf Garip, Türk milletini bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2012 Perşembe, 12:40

Bölücü örgütün saldırılarının hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkez İlçe Sekreteri Av. Yusuf Garip, “Bingöl’ün Karlıova İlçesi’nde 8 polisimizin şehit olduğu bombalı saldırının ardından, Bingöl’de PKK’lı teröristler tarafından askeri konvoyun geçişi sırasında yapılan saldırıda 9 askerimizin şehit olması, çok sayıda askerimizin yaralanması yine yüreklerimize ateş gibi düştü. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm Türk milletine baş sağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.  Bölücü örgüt saldırılarına hız kesmeden devam ediyor. Alçaklar her verilen taviz sonrasında iyice kuduruyor. Bugün ülkemiz öyle bir noktadadır ki; terörist saldırılar giderek artıyor, İmralı’dan talimatlar veriliyor, burnumuzun dibinde sözde partinin milletvekilleri teröristlerle kucaklaşıyor, ihanet şebekeleri Türkiye’yi dört bir yandan köşeye sıkıştırmak için hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Artık milletimizin sabır taşı çatlamıştır. Daha kaç evladımız gözümüzün önünde yitip gidecektir? Daha kaç ocak sönecek, kaç ana-baba evladının arkasından gözyaşı dökecektir?” dedi.

Terörün amacı belli olduğunu dile getiren Garip “Amaç; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölüp, parçalamak, Türk milletini bu topraklar üzerinden silmek, insanlarımız arasına nifak tohumları sokarak, kardeşi kardeşe düşman etmek ve sözde devletler kurmaktır. Bu hainlerin ve hainliğe hizmet edenlerin taleplerini masumane görmek bile cinayettir.  Türk milleti olarak bu karanlık günlerde el ele vermeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çapulculara, teröristlere pabuç bırakacak bir devlet değildir. Devletimiz, terör belasının üstesinden gelecek güçtedir. Siyasi erk, teröre karşı etkili bir mücadele başlatmalı, cesur ve kararlı adımlar atmalıdır. Bu ülkenin Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkeziyle tüm asli unsurları kenetlenmeli ve teröre karşı ortak hareket etmelidir.  Terörü bir kez daha şiddet ve nefretle lanetliyoruz. Tüm ihanet odakları bilmelidir ki; büyük Türk Milleti asla parçalanmayacak, bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır. Federalizm gibi saçmalıkların peşinde koşanların, bu ülkeyi parçalanmış olarak görmekten zevk alacakların hevesleri kursaklarında kalacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı