REKLAMI GEÇ

Keskin’den kurultay değerlendirmesi

Keskin’den kurultay değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, MHP’nin 10. Kurultayını değerlendirdi. Keskin, “Demokrasi dersi verir gibi bir seçim atmosferi vardı. Dost, düşman gördü ki MHP’nin cefakar ve vefakar üst kurul delegeleri yine aklı selim bir seçim yaptı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2012 Pazartesi, 11:54

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, MHP’nin 10. Kurultayını değerlendirdi. Keskin “Türk dünyası ve ülkemiz için önemli bir kurultay heyecanı yaşadık. Demokrasi dersi verir gibi bir seçim atmosferi vardı. Dost, düşman gördü ki MHP’nin cefakar ve vefakar üst kurul delegeleri yine aklı selim bir seçim yaptı. Ülkemizin kritik bir donemden geçtiği bu günlerde Türk siyasetinin emniyet sigortası olan ülkücü hareketin, tecrübeli, bilgili ve dürüst lideri Devlet Bahçeli yeniden genel başkanlığa seçildi. Önce ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim” dedi.

Keskin “Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki yerel seçimlerde tüm ülkücülerin bir nefer gibi çalışacağından ve başarılı sonuçlar alacağımızdan hiç şüphem yoktur. Mukaddes bir dava olan ülkücü harekette, nefislerin arka planda olduğu, dava şuurunun ön planda olduğu herkes tarafından idrak edilmeli ve lidere destek verilmelidir. Buradan hareketle, sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı