REKLAMI GEÇ

Yeniçeri ‘Ülkücü camiaya çok yakıştı’

Yeniçeri ‘Ülkücü camiaya çok yakıştı’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin 10. Olağan kurultayını değerlendirdi. Yeniçeri “Kurultayın dosta düşmana örnek olacak şekilde yapıldığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 8 Kasım 2012 Perşembe, 11:55

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin 10. Olağan kurultayını değerlendirdi. Yeniçeri, “50 binin üzerinde partilimizin katılımıyla yapılan kongremiz bir şölen havası içinde geçmiştir. Sayın genel başkanımızın kendisinin de bir aday olduğunu belirterek salonda tek bir fotoğrafının bile bulunmasına izin vermemesi ülkücü geleneğin bir yansımasıdır. Gerek Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin, gerek Koray Aydın’ın ve gerekse Musavvat Dervişoğlu’nun yaptığı konuşmalarda birbirlerine sataşmak yerine, memleketin ve partimizin problemlerine vurgu yapmaları anlamlıdır. “Türk Milleti sensiz asla” kongremizin sloganı olmuştur ve bu slogan tüm salonun davranışları, hissiyatları ve inançları ile perçinlenmiştir. Bu topraklardan ve siyaset sahnesinden Türk Milleti kavramının silinemeyeceği bir kez daha tüm dünyaya gösterilmiştir. Demokrasinin siyaset hayatımızda var olduğu bu kongrede MHP tarafından milletimize ispatlanmıştır. Bunun güzelliği de tüm milletimiz tarafından görülmüştür. Kısır çekişmelerden uzak seviyeli konuşmalar yapılmıştır. AKP ve CHP’nin son dönemlerde yaptığı gibi karşılıklı seviyesiz atışmalar yerine ülkenin ve milletimizin problemleri sıkıntıları ortaya konulmuş ve tartışmaya açılmıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milliyetçilerine yakışan bir kongre yaptığını kaydeden Yeniçeri, “Kurultayımızda herhangi bir olumsuzluk, herhangi bir kargaşa herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Ben buradan kurultayda aday olan genel başkan adaylarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinin salona girişinden kongrenin bitişine kadar olan seyrinden olumsuz hiçbir cümle kullanmadan kendi taraftarlarının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeden Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışan mükemmel bir kongre olmuştur. Kongremiz bu sonuçları itibariyle hem Türkiye’yi kucaklayacak, hem teşkilatlarını yeniden kucaklayacak bir sonuçla ortaya çıkmıştır. Kongremize katılanlar Türk Cumhuriyetlerini temsilen Orta Asya’da bulunan Türk dernek ve kuruluşlarının temsilcileri kongremizde yer almışlardır. Kongremiz coşkusu ve katılanları itibariyle alternatif olmuştur. Önümüzdeki yıl itibariyle de yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi beklentilerin çok üzerinde bir oy alacaktır. Halkımızda bu teveccühü bizlere göstermiştir. Ben buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kongre bitmiştir. Artık Milliyetçi Hareket Partisi’ne Türkiye’nin ihtiyacı vardır” Kongremizin tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı