REKLAMI GEÇ

MHP’li kadınlar seçime hazırlanıyor

MHP’li kadınlar seçime hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Kadınları Kolları “kişisel iletişim semineri” düzenledi. NLP Uzmanı Niymet Gönül’ün verdiği seminere, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile İl başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2013 Salı, 15:25

Yeniden yapılandırılan MHP Kadın Kolları çalışmalara başladı. 2014 yerel seçimler için hazırlıklara başlayan MHP’li kadınlar ilk çalışmasını Kişisel İletişim Semineri’ne katılmakla başladı. Parti binasında gerçekleştirilen seminere MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan ve üyeler katıldı.

“SEÇİMİ SİZİNLE KAZANACAĞIZ”
Seminerin açış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, kadın kolları, il teşkilatı, ilçe teşkilatlarının el ele verip Mart 2014 yerel seçimleri alacaklarını belirterek, kadınlara “ülkenin içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci hepiniz biliyorsunuz. Dünün bebek katili bugün umut haline getirildi. On binlerce insanımızı, bebek, yaşlı ve kadın demeden vahşice katleden terör örgütünün İmralı’daki elebaşısı Öcalan ile AKP hükümeti arasında görüşmeler sürüyor. Şimdi ise PKK’nın İmralı’daki başı Abdullah Öcalan ile MİT müsteşarı vasıtasıyla ve gene bir süre evvel PKK’nın ve Kandil’in adamları ile açıkça müzakerelere başladığını ilan etti. Bugün eğer PKK terör örgütü müzakere noktasına gelmişse iki seçenekten biri gerçekleşmiş demektir. Sizlerden ev ev dolaşarak bunları vatandaşlarımıza anlatmanızı istiyorum” diye seslendi.

“SİZLERE GÜVENİYORUM”
Seminer’de il teşkilatının çalışmalarını başarılı bulduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da konuşmasında, “ Ben bu yapıyla seçimlerde başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Seçimlerde başarılı olmak için özellikle siz kadınlarımıza büyük iş düşüyor. Sizlere güveniyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, NLP Master Uzmanı Niymet Gönül, MHP’li kadınlara, kişisel iletişimi anlatarak geliştirmenin yöntemlerini anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı