REKLAMI GEÇ

MHP’de davet krizi

MHP’de davet krizi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Denizli Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde davet krizi yaşandı. MHP İl Başkanı Zafer Kaplan merkez ilçenin yaptığı kongreye davet edilmediklerini belirterek tepki gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 16:06

MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresine,   MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, partililer ve vatandaşlar katıldı.

DAĞDEVİREN GÜVEN TAZELEDİ
Divan başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, yaptığı ve tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Fırat Dağdeviren yeniden MHP merkez ilçe başkanlığına seçildi.

KAPLAN “BİZE YAPILAN DAVRANIŞ ŞIK DEĞİL”
Kongrenin yapıldığı Sarmaşık Düğün Salonu önünde gazetecilere açıklamada bulunan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan “Merkez ilçe Başkanlığı’nın kongre tarihi belirlenirken bize sorulmadı. Kongrenin yapılacağı tarihi üç gün önce öğrendik. Katılım davetiyesi bize oldukça geç ulaştı. Bana ve yönetimime yapılan bu davranışı şık bulmadığımız için kongreye geç katılma kararı aldık. İstifa söz konusu değil. Ben ve yönetimim partimizin tek başına iktidara gelebilmesi için yine canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AYHAN “YOK BÖYLE BİRŞEY”
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da yaptığı açıklamada, “İl yönetiminin istifasıyla ilgili bize herhangi bir bilgi ulaşmadı. Yok böyle bir şey. Hepiniz gördünüz son derece coşkulu davullu zurnalı bir kongre gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı