REKLAMI GEÇ

MHP seçim startını verdi

MHP seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren yerel seçim tarihinin belirlenmesiyle birlikte seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Dağdeviren “Büyükşehir, Merkez Efendi ve Pamukkale Belediyelerini alacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2012 Çarşamba, 17:35

MHP Merkez İlçe Başkanı Dağdeviren yaptığı açıklamada, “Biz parti olarak zaten yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza hız vereceğiz. MHP, 2013’te yapılacak yerel seçimlerde hedefi tüm belediyeleri almak olacak” dedi.

Başkan Dağdeviren, seçim çalışmalarındaki stratejilerinin her vatandaşa ulaşmak olacağını belirterek, “Hepinizin bildiği gibi Denizli önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere büyükşehir olarak girecek. Hem merkez de hem de büyükşehir belediye başkanlığı için kıyasıya bir yarış olacak. Bu yarışı kazanmak Denizli’ye üç hilali dikmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Merkez ilçemiz, ilçe teşkilatlarımız ve il yönetimimizle uyum içerisinde planlı programlı bir çalışmayla girmedik ev, gitmedik yer ve elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak. Bu çalışmalarımızın sonucu da seçimlerde alacağımıza inanıyorum MHP tüm belediyelere taliptir” diye konuştu.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte Merkez Efendi ve Pamukkale ilçeleri kurulacağını dile getiren Dağdeviren, “Parti olarak hem büyükşehir belediye başkanlığını, hem de Pamukkale ve Merkez Efendi ilçe belediye başkanlıklarını alabilecek potansiyele sahibiz. Pamukkale ilçe ve Merkezefendi İlçe Belediye başkanlıklarını aldığımızda bu isimlere yakışır hizmet vereceğiz. Denizli adına yakışır hizmet alacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı