REKLAMI GEÇ

Erçetin’e “aklı evvel” eleştirisi

Erçetin’e “aklı evvel” eleştirisi

Eski bakanlardan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, sanatçı Candan Erçetin’in Tunceli’de bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını eleştirdi. Tanrıkulu, “Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2013 Perşembe, 18:21

Ferah IŞIK, Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Ahmet Kenan Tanrıkulu, Denizli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. 20 Nisan’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek olan Bayrak Mitingi’yle ilgili olarak Denizli İl Teşkilatı’yla biraraya gelen Tanrıkulu, gündemdeki çeşitli konuları değerlendirdi. Silivri’de devam eden Ergenekon Davası’nı “tiyatro” olarak niteleyen Tanrıkulu, “8 Nisan’da çıkan olaylar mahkemenin karar alma sürecini de etkiliyor. Silivri’de yapılan duruşmalar kararı önceden verilen duruşmalara dönüştü. Bu davayla ilgili generaller, Genelkurmay Başkanlarının tanıklığı kabul edilmedi. Ancak gizli tanık adı altında birçok kişi mahkemece tanık olarak kabul edildi. Gayr-ı ciddi bir durum söz konusu. Biz Silivri’yi bir hukuk cinayeti olarak görüyoruz” dedi.

Çözüm Süreci’nde oluşturulan 63 kişilik Akil İnsanlar Heyeti’yle ilgili de açıklamalarda bulunan Tanrıkulu, “Akil insanlar neyi anlatacak? Süreç dedikleri bu gelişmelerin neresinde vardı. İmralı ya da Kandil görüşmelerinin içindeler miydi? Beni bana nasıl anlatacak? Merek ediyorum, bu insanlar Denizli’ye gelip evladını şehit veren aileler veya gazilerin karşısına nasıl çıkacak” diye konuştu.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tunceli’de konser veren sanatçı Candan Erçetin’in bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını da eleştiren Tanrıkulu, “Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller” dedi.

Yorumlar

serseren   -  Bağlantı 12 Nisan 2013, 14:36

seviyesiz nezaketsiz adam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı