REKLAMI GEÇ

Kaplan tekrar görev istiyor

Kaplan tekrar görev istiyor

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, gelecek ay gerçekleştirilecek il kongresi öncesi yeniden il başkanlığına seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Kaplan, “Yeni dönemde teşkilatlarımızın sorunlarını kökten çözecek projelerimiz hazır. Yepyeni bir ekiple bu kutlu davaya hizmet vermek için göreve hazırım. Bu partiye hizmetim daha bitmedi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2012 Cumartesi, 15:13

Milliyetçi Hareket Partisi gelecek ay kongreye gidecek. Dört adayın yarışması tahmin edilen seçimlerde 600 delege oy kullanacak. İl kongresinde mevcut başkan Zafer Kaplan’ın yanı sıra Öztürk Taştan, Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Temel Başbuğ’un il başkanı olabilmek için yarışacağı öğrenildi.

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, gelecek ay gerçekleştirilecek il kongresi öncesi yeniden il başkanlığına seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaplan, “Delege arkadaşlarımız bize önümüzdeki üç yıl için bu kutsal görevi yeniden verirse en öncelikli hedefimiz partimize sürekli bir gelir kaynağı oluşturmak olacak. İlçe teşkilatlarımızın sorunlarını biliyoruz. Yeni dönemde teşkilatlarımızın sorunlarını kökten çözecek projelerimiz hazır. Yepyeni bir ekiple bu kutlu davaya hizmet vermek için göreve hazırım. Bu partiye hizmetim daha bitmedi. Önümüzdeki ay yapılacak kongrede yeniden seçilirsem, en öncelikli hedefim üye sayımızı 12 binden 15 bine çıkarmak olacak. Buradan söz veriyorum. Seçildiğim ilk yılın sonunda il ve ilçe teşkilatlarımızın maddi sorunlarını çözeceğiz. Ayrıca MHP’yi kiradan kurtarıp kendine ait bir il binası alacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Türkiye’nin şiddetle MHP iktidarına ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde de yerel seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler var. Söz konusu seçimlerin birleştirilmesi ya da öne çekilmesi gündemde. Bu nedenle çok çalışmamız, başarıyı mutlaka yakalamamız gerekiyor. Ben ekibime güveniyorum. Partimizin başarılı olması için hazırladığımız projeleri il kongresinden sonra bir bir hayata geçireceğiz. Tabi ki takdir delegelerimizin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı