REKLAMI GEÇ

MHP’li Kaya: “Akiller ne yapacağını bilmiyor”

MHP’li Kaya: “Akiller ne yapacağını bilmiyor”

Denizli’ye gelerek partisinin il başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Akil İnsanlar Heyeti’nde görev alanların ne yapacaklarını bilemediklerini iddia etti. Kaya, “Heyetin Ege Bölgesi Başkanı ile yolculuk ettim, ne yapacaklarını sordum, bilmiyorlar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2013 Pazartesi, 10:49

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, Denizli’de partililerle bir araya geldi. MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik tarafından karşılanan Kaya, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Atilla Kaya, 20 Nisan’da İzmir’de yapılacak Bayrak mitingine Denizlililer’i davet ettiğini belirterek, şunları söyledi:
“Ülkemiz, özellikle son dönemlerde adına ‘Çözüm, barış, analar ağlamasın’ gibi başlıklar altında yürütülen bir propaganda ile karşı karşıyayız. ‘Barış’ diye diye, ‘Çözüm’ diye diye, ‘Analar ağlamasın’ diye diye, bu ülkede binlerce Mehmetçiğimizi, güvenlik görevlimizi, polisimizi, korucularımızı ve bölgede yaşayan insanlarımızın kanına giren bölücü terör örgütü muhatap alınmıştır. Terör örgütü adeta siyasallaştırılarak Türkiye’deki taraflardan birisi konumuna getirilmiştir.”

‘AKİL HER ŞEYDEN HABERSİZ’
Akil İnsanlar Heyeti’ndekilerin vatandaşa neyi anlatacaklarını bilmediklerini ileri süren Kaya, “Ben İzmir’e bu Ege Bölgesi’ndeki programlara katılmak için gelirken, uçakta tesadüfen Akil İnsanlar Heyeti olarak nitelendirilen heyetin Ege Bölge Başkanı ile yan yana oturdum. ‘Peki bu çözüm nedir, neyi kastediyorsunuz? PKK sizce bir terör örgütü müdür? Bu çözümün içeriği nelerden oluşuyor?’ diye sordum. ‘Özerklik olacak mı, eyalet sistemine geçilecek mi?’ diye sordum. Bilmiyor. Adına çözüm dedikleri bu süreç bölücü terör örgütünün hedeflerine biraz daha yaklaşmasını sağlayan bir süreçtir. Bu süreç neticesinde bugün Türkiye’de, Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti’nin kimliği tartışılmaya başlanmıştır. ‘Türkiye Cumhuriyeti’ tabiri levhalardan indirilmeye başlandığı ve teşebbüs edildiği noktaya kadar gelmiştir. Mesele çok açık ve nettir” diye konuştu.

Yorumlar

Belevli_1980   -  Bağlantı 19 Nisan 2013, 08:52

Eski Sanatcılar Kazancları olmadıkları icin, Gelirlerinden fazla giderleri oldukları için Akil İnsanlar olarak Devletden gecimini Sağlamak istiyorlar. Bu İnsanları ancak Menfaci Sınıfına koyabilirsiniz.

meçhul.bir.kişi   -  Bağlantı 16 Nisan 2013, 09:10

yahu bunlardan akil insan ollmaz ki.ben şehit kardeşiyim beni yapsınlar akil ben çözüm bulurum teröre.canımız yandı ben yıllarca mücadele edecem şehit verecem.birisi gelecek barış olsun diyecek şehitleri unutalım gazileri yok sayalım diyecek.bu memleket koyun olduğu sürece tabiki bi çoban bulunur…uyan TÜRKİYEM…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı