REKLAMI GEÇ

Son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın akciğer rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren 90 yaşındaki annesi Sıdıka Ayhan, Denizli Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2013 Salı, 17:28

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görürken yaşamını yitiren annesi Sıdıka Ayhan’ın cenaze namazı Ulu Cami’de kılındı.

Başta İl Başkanı Yeniçeri ve Merkez ilçe Başkanı Dağdeviren olmak üzere MHP’nin çok sayıda yöneticisi, belediye başkanı ve diğer seçilmişlerinin tam kadro katıldığı cenaze töreninde devlet erkanını temsilen Denizli valisi Abdulkadir Demir, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve bazı bürokratlar hazır bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ı, bu acı gününde meslek odaları, STK’lar ve iş dünyasından da birçok isim yalnız bırakmadı.

Siyaset dünyasında, CHP’lilerin cenaze törenine yoğun katılımı, Adnan Keskin’in bir süre önce toprağa verilen babasının cenaze törenine katılan MHP’lilere iade-i nezaket olarak yorumlandı.

Merhum Sıdıka Ayhan’ın eşi ve Emin Haluk Ayhan’ın 93 yaşındaki babası Hüseyin Rıfat Ayhan, Ulu Cami’ye yakınlarının kollarında gelebildi. Yarım asrı aşkındır aynı yastığı paylaştığı hayat arkadaşını kaybetmenin hüznü yüzüne yansımıştı.

Sabah erken saatlerde acı haberi telefonla alan MHP Denizli Milletvekili Emin haluk Ayhan, cenaze namazında sonra eş ve dostlarının taziyelerini kabul etti.

Sıdıka Ayhan’ın cenazesi Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorumlar

ahura mazda   -  Bağlantı 19 Şubat 2013, 19:13

AKP li kurmaylar gecen Adnan Keskinin babasının cenazesinde yok idiler, Yaşayanları kendinden görmeyen zihniyet kendinden olmayan cenazeleri merhum görmezler, şekil a da, Başınız sağ olsun

Cihan   -  Bağlantı 19 Şubat 2013, 17:30

Başınız sağolsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı