REKLAMI GEÇ

Ak Partili kurmaylar katılmadı

Ak Partili kurmaylar katılmadı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın 93 yaşında hayatını kaybeden annesi Sıdıka Ayhan’ın cenaze töreni Denizli’nin hiçbir Ak Partili kurmayı katılmadı.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2013 Salı, 17:46

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in babası Saadettin Keskin’in cenaze töreninde olduğu gibi bugün gözler MHP’li Ayhan’ın annesinin son yolculuğa uğurlandığı törende gözler Ak Partili kurmayları aradı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven, il genel ve belediye meclis üyeleri ve bazı örgüt yöneticileriyle Ayhan’ın cenaze töreni için CHP’nin bir çok önemli ismi, Ulu Cami’deydi.

Ancak Ak Parti’nin ne örgüt yöneticileri, ne milletvekilleri, ne de seçilmişleri cenaze törenindeydi. Ak Parti’nin denizli kurmayları Keskin’in cenaze törenindeki gibi çelenk göndermekle yetindi. Ulu Cami’de dikkatleri çeken çelenkler arasında Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Mehmet Yüksel ile Belediye Başkanı Osman Zolan gibi isimlerin çelenkleri vardı.

Yorumlar

Hakan Turhal   -  Bağlantı 19 Şubat 2013, 23:16

cenazede bile ayrımcılık yapan ey akp liler siz ölmeyecekmisiniz acaba hiç?kendi yandaşınızdan biri öldümü hepiniz gelirsiniz ama sizden olmayan biri öldümü hiçbiriniz yoksunuz.çok yazık.ölüm herkes için unutmayın bir gün iktidardan düşerseniz belki sizin cenazenize bu beğenmediğiniz insanlardan biri katılır o kadar yüksekten uçmayın bir gün düşersiniz.ve yine unutmayın ki,kibir şeytandandır.merhumeye Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı