REKLAMI GEÇ

Minibüs şoförleri MHP’den söz adı

Minibüs şoförleri MHP’den söz adı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Fakülte Çamlık Minibüs hattında çalışan şoförlerle biraraya geldi. Sorunlarını anlatan minibüs şoförleri, çözümü için Yeniçeri’den söz aldılar.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2013 Çarşamba, 16:41

MHP Denizli İl Teşkilatı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Denizli Çamlık hattında çalışan minibüs şoförleri ile biraraya gelen  MHP İl  Başkanı Fevzi yeniçeri, şehiriçi yolcu taşıyan minibüs şoförlerinin sorunlarını dinledi.

Minübüs esnafı, belediye’nin minibüs hatlarında yaptığı değişikliğin ardından gelirlerinin yarıdan fazla azaldığını belirterek, “Güzergahlarımızın değiştirilmesinin ardından gelirimiz oldukça düştü. Mazot parasına çalışıyoruz. Denizli’nin toplu taşıma   işini yapan Turex bize haklarının 18 milyon lira karşılığı devretmeyi teklif etti. Ancak bizim bu parayı bulmamıza imkan yok. Fakülte Çamlık hattında 73 minibüs esnafı ve bunların 68’i bankalara kredi borcu var. Başta belediyeden ve siz siyasi partilerimizden sorunlarımızın çözümüne yardımcı olmanızı istiyoruz” diyerek sorunlarını dile getirdiler.

“BELEDİYELER VATANDAŞIN  İŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARDIR”
Mevcut iktidarın ve iktidara mensup belediyelerin küçük esnafa karşı olumsuz bir tavır içinde olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri,  “maalesef bunlar minibüs esnafına da aynı tavrı takınıyorlar. Ben Avrupa’da 20 ülke gezdim. Bu ülkelerde AVM’ler Pazar günleri kapalıdır ve aynı zamanda bu devasa alış veriş merkezleri şehrin dışındadır. Bunlar ulaşım master planıyla trafik sorunu çözülecek dediler. Ama maalesef bugün Bayramyerine gitmek çileye dönüştü. Belediyeler vatandaşın sorunlarını çözmek bu ilde  yaşayanların işini kolaylaştırmak için vardır. Sizin sorununuzu belediyenin çözmesi lazım” dedi.

“SORUNLARINIZI ÇÖZMEK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
Yeniçeri, minibüsçü esnafının sorunlarının çözümüne yardımcı olacaklarını belirterek, “denizli belediye meclisinde grubumuz var. Konuyu mecliste gündeme getirmek için arkadaşlarımla görüşeceğim. Sorunlarınızı Türkiye Büyük Millet Meclisine de taşımak için vekilimizle de görüşeceğim. Biz üzerimize düşeni yaparız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı