REKLAMI GEÇ

Yeniçeri’den Bahçeli’ye Denizli daveti

Yeniçeri’den Bahçeli’ye Denizli daveti

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri başkanlığında MHP’nin Denizli’deki tüm yönetimleri belediye başkanları ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. yeniçeri ve ekibi, Bahçeli’yi Denizli’ye davet etti. bahçeli ‘En kısa zamanda yanınızdayım’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2012 Cumartesi, 10:15

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve İl yönetim kurulu üyelerini genel merkez toplantı salonunda kabul etti.
Kabulde, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, İl genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulundu.

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, ülkenin kritik günlerden geçtiğini belirterek,
“4 Kasım’da yapılan kurultayımızda yeniden genel başkanlığa seçilmeniz bizi son derece sevindirmiştir. Sizin önderliğinizde partimizi iktidara taşımak için biz Denizli teşkilatı olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana öncelikle parti binamızı ülkücü harekete yakışır bir hale getirdik. Önümüzdeki dönemde de ilçe binalarımızı elden geçireceğiz. Sizin de bildiğiniz gibi önümüzdeki üç yıl içerisinde Türkiye’de üç önemli seçim yaşayacağız. Bu süreçte başarılı olmak için şimdiden kolları sıvadık” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yaptığı konuşmada, Denizli teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “10.Olağan Büyük Kurultayımız özenin, düzenin, sorumluluğun ve olgunluğun tüm yanlarına sahne olmuştur. Yurdumun her köşesinden Ankara’ya gelen aziz dava arkadaşlarım, coşku, heyecan ve bir şenlik havası içinde Milliyetçi Hareket’e sahip çıkmışlardır. Kurultayımız demokrasinin tüm güzelliklerinin sergilendiği bir ortam olarak herkesin dikkatini çekmiş ve de haklı olarak takdirini kazanmıştır. Bize göre, tek sesliliğin özlemini çeken, sultanlık falları açan sahte demokratlar kurultayımızdan ders almalıdır. İleri demokrasi diyerek geriliğin kılavuz kitabını yazanlar partimizin hoşgörüsünden sonuç çıkarmalıdır. Demokrasiyi yalnızca diliyle hatırlayanlar, katılımcılığı yalnızca işlerine geldiği zaman fark edenler Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve muhterem dava arkadaşlarımın tutumundan hislerine düşen payı almalıdır. Bu açıdan diyebiliriz ki, 10. Kurultayımız aynı zamanda demokrasiye duyduğumuz bağlılığın da bir ispatı olarak değerlendirilmelidir” dedi.

MHP’nin tek hedefinin iktidara gelmek olduğunu kaydeden Bahçeli, şunları söyledi: “Çok adaylı ve çok sesli bu demokratik atmosferin üzerinden sabrın, sağduyunun ve saygının eksik olmaması hem örnek teşkil etmiş hem de hepimizin iftihar vesilesi olmuştur. Bu tarihi kucaklaşma ağır sorunlar altında kıvranan milletimiz için bir umut parıltısı, Türk-İslam âlemi için canlılık işareti, kuşatma altına alınan Türk devleti için güven mesajı vermiştir. Türk milleti hasretini çektiği milli ve onurlu duruşu, sorunlarından arınma ve kurtuluş yolunu muhteşem iştirakle gerçekleşen Kurultayımızda görmüştür. “Türk Milleti Sensiz Asla” teması kurultayımızın ruhunu ve ana fikrini göstermiş ve bundan sonraki siyasetimizin istikametini güçlü bir şekilde teyit etmiştir. Milletsiz vatan, milletsiz Türkiye ve milletsiz gelecek tasarlayan kabile asabiyetini aşamamış ruhsuzlara, 10.Olağan Büyük Kurultayımız bir kararlılık iradesi ve iddiası sergilemiştir. Şu kadarını söylemeliyim ki, yapacaklarımızın, fikirlerimizin, hedeflerimizin, dileklerimizin ve dualarımızın merkezinde büyük Türk milleti vardır ve hep de böyle kalacaktır. 10.Olağan Büyük Kurultayımız bunun için gür, inançlı, milli ve cesur bir ses vermiştir. İnanıyorum ki, Türk milletiyle ilgili yapılan tezgâh ve tertipler mutlaka büyük buluşmamızda yükselen manevi duvara çarpacak ve dağılmaya mahkûm kalacaktır. Ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Türkiye’nin sorun alanlarına kalıcı ve derinlikli çözümler üretmek, sonunda da mutlaka iktidara ulaşmaktır. Tek sermayesi dedikodu, tek çaresi olumsuz propaganda ve tek çıkışı kötümserlik aşılamak olanlara inat biz hevesle, heyecanla ve uyum içinde çalışıp milletimizin her ferdiyle gönül köprüsü inşa edeceğimizden en ufak şüphe duymuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi bunun için vardır. Dargınlıklara, küskünlüklere, ikiliklere ve ihtilaflara kapı aralamadan dava şuurunun yol göstericiğiyle Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağız, başarıyı birlikte yakalayacağız.”

Kabulde MHP İl Başkanı Yeniçeri, Genel Başkan Bahçeli’yi Denizli’ye davet etti. Bahçeli, kısa süre sonra Denizli’yi ziyaret etmek istediğini söyledi. Kabul, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı