REKLAMI GEÇ

Muhasebeci siyasetçilere odadan destek

Muhasebeci siyasetçilere odadan destek

Denizli SMMMO Başkanı Necdet Yılmaz, Oda Danışma Meclisi’nin, önümüzdeki dönemde yapılacak toplantısında, siyasete atılan meslek mensuplarıyla toplantı yapacaklarını ve onlara destek olacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2008 Salı, 01:00

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMMO) geleceğe yön veren geleneksel faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Odaya kayıtlı meslek mensuplarının çocuklarının oluşturduğu Gençlik Kulübü’nden, muhasebe bürolarında çalışan yardımcı personellere, aday meslek mensuplarından stajyerlere, genç meslek mensuplarından mesleğin duayenlerine ve nitelikli işgücü yetiştirme adına kamuya yönelik önemli etkinlikler, odanın organizasyonunda gerçekleştiriliyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Muhasebecilik mesleği ile ilgili hemen her türlü faaliyette bulunan oda, siyasete atılan muhasebecilere de destek olma kararı aldı. DSMMMO Başkanı Necdet Yılmaz, genç muhasebeciler için verdikleri kokteylde yaptığı konuşmada, odanın bu kararını açıkladı. Başkan Yılmaz, her konuda yetişmiş meslektaşlarının ülkemiz, ilimiz ve beldelerimizde hizmet etmelerinin sosyal bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade ederek, bu camianın Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, ülkesini, insanını seven bir camia olduğunu vurguladı. Yılmaz, siyasete atılan meslek mensuplarına destek olacaklarını şu sözlerle ifade etti: “Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek Oda Danışma Meclisi’nde her türlü siyasi partiden, yerel yönetimlere aday olan oda üyeleriyle görüşmeler ve toplantılar yapacağız. Onlara çıktıkları bu yolda destek vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı