REKLAMI GEÇ

Seçim önlemleri ele alındı

Vali Erkmen, yerel seçimler öncesinde ve sonrasında alınacak önlemlerle ilgili olarak, mülki idare amirleri ile toplantı yaptı. Erkmen, Denizli’de siyasi partilerin seçimlerde centilmen olacağına inandığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2009 Cuma, 01:00

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler ve seçimlerin huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla düzenlenen toplantı Polisevi’nde yapıldı.Toplantıya, Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Başsavcı Vekili Cengiz Topel Çiftçioğlu, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Çardakçı, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, ilçe kaymakamları ve ilçelerin jandarma komutanları ile emniyet amirleri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, seçim günü ve sonrasında alınması gereken bazı önlemler olduğunu, huzur içinde bir seçim geçirilmesi için alınacak tedbirlerin bu toplantıda konuşulacağını söyledi. Erkmen, vatandaşların özgürlük ortamı içinde sandığa giderek oy kullanabilmeleri ve barış içinde seçimin yapılması gerektiğini ifade etti.İlimizin her köşesinde seçimlerin huzur içinde geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Erkmen, Denizli’nin bu konuda Türkiye’ye örnek bir il olduğunu, siyasi partilerin de centilmence seçimlere gireceğine inandığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı