REKLAMI GEÇ

Yeni Oluşum Hareketi başlıyor

Yeni Oluşum Hareketi başlıyor

AKP’den ayrılan Abdüllatif Şener’in liderliğinde kurulan Yeni Oluşum Hareketi, partileşme sürecini 25 Mayıs Pazartesi günü tamamlayacak. Yeni Oluşum Hareketi’nin Denizli temsilciliğini ise eski ANAP’lı İmdat Aday yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2009 Cuma, 19:59

AKP’den ayrılan Doç. Dr. Abdüllatif Şener’in liderliğinde kurulan Yeni Oluşum Hareketi, partileşme sürecini tamamlamaya hazırlanıyor. Yeni Oluşum Hareketi’nin Denizli temsilciliğini yapan eski ANAP’lı İmdat Aday, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şener’in liderliğinde kurulacak partinin adı ve ambleminin 25 Mayıs Pazartesi günü açıklanacağını bildirdi.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

‘Mevcut iktidarın alternatifi olacağız’

Yeni Oluşum Hareketi’nin Denizli temsilciliğinin oluşturulduğunu ve parti bürosunun, Merkez Bankası arkasında hizmete girdiğini belirten Yeni Oluşum Hareketi Denizli Temsilcisi İmdat Aday, “Türkiye’de bir merkez partisi olarak kurulan bu parti, daha önceki geleneksel partilerin hepsini içine alan ve bütün Türkiye’yi kucaklayan bir parti olacaktır. Bu oluşum, şu anki iktidarın alternatifi olacak ve mevcut siyasetin önünü açacaktır” dedi.

 

Aday, Yeni Oluşum Hareketi Denizli Temsilciliği’nin, kuruluş çalışmalarını desteklemek amacıyla, tüm temsilciliklerin de yapacağı gibi, 25 Mayıs’ta Ankara’da olacağını söyledi. Oluşuma destek vermek isteyenlere de çağrıda bulunan Aday, “Ankara’daki oluşumun bu tarihi gününe katılmak isteyen tüm Denizlili hemşerilerimiz için 24 Mayıs 2009 Pazar günü saat 24.00’de Ulu Cami ile İtfaiye arasındaki alandan, Ankara’ya otobüs ile ulaşım sağlanacaktır. Katılmak isteyenlerin 242 15 59 numaralı telefondan, parti bürosuna bilgi vermeleri gerekmektedir” dedi.

 

                                                                                                 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı