REKLAMI GEÇ

Gökhan Tekstil’den geleneksel iftar

Gökhan Tekstil’den geleneksel iftar

Gökhan Tekstil’in geleneksel iftar yemeği Göveçlik Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi. 600 çalışanı ve aileleriyle birlikte 1600’e yakın kişinin katıldığı iftar yemeğinde, kıdemli personel altın ve plaketle ödüllendirildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 10:18

Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin geleneksel iftar sofrası, Göveçlik Kültür Sitesi’nde kuruldu. 1987 yılında 2 bin metrekarelik kapalı alanda dokuma ve konfeksiyon üniteleriyle üretime başlayan ve bugün 40 bin metrekare kapalı alanda, 600 çalışanı ile üretime devam Gökhan Tekstil, çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Geleneksel iftar sofrasına, 600 Gökhan Tekstil çalışanı ve aileleri katıldı.

denizli-gokhan-tekstil-iftar-calisanlar-1

PATRONLAR KARŞILADI
Her iftar yemeğinde olduğu gibi gelenek yine bozulmadı, Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, yönetim kurulu üyeleri Fahri Gökşin ve Gökhan Gökşin ile eşleri davetlileri salonun girişinde karşıladı.

ANONS

AHMET GÖKŞİN’NDEN DUYGUSAL KONUŞMA
Yine bir iftar sofrasında buluşmanın gururu ve keyfini yaşadığını söyleyen Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Tekstil, “Bir yıl sonra yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şöyle salona baktığımda, sizlere baktığımda keyifleniyorum. Neden mi? Çünkü ne kadar kocaman bir aile olduğumuzu görüyorum. Biz kocaman bir aileyiz. Gökhan Tekstil’in kurulalı 30 yıl oldu. Acaba torunlarım burada 100. toplantıyı da yapar mı diye düşünüyorum? İşte o zaman ben de mezardan kalkar, sizleri selamlarım” dedi.

denizli-gokhan-tekstil-iftar-calisanlar-2

GÖKHAN TEKSTİLDE 20 YILINI DOLDURAN 29 İŞÇİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
İftar yemeğinde, Gökhan Tekstil’de 20 yılını dolduran 29 çalışan, plaket ve tam altın ile ödüllendirildi. Çalışanların plaket ve hediyelerini Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan ve Fahri Gökşin verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı