REKLAMI GEÇ

TEKDEN PERYÖN TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TEKDEN PERYÖN TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN)’nin her ay düzenlediği toplantı Tekden Hastanesi konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2014 Cuma, 09:51

Toplantıya PERYÖN Ege Bölge Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, Denizli İŞKUR İl Müdürü Ferudun Giresun, Pamukkale Üniversitesi’nden öğretim üyeleri, Denizli’de faaliyet göstermekte olan firmaların üst düzey yöneticileri ve hastane yönetimi katıldı.

Toplantı, Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat’ın açılış konuşması ile başladı. Polat şöyle konuştu: “İnsan yönetimi adına böyle güzel bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tekden Hastanesi olarak bizimle çalışan her personelimizi ailemizin birer ferdi olarak görüyoruz. Personel seçiminde de bir o kadar hassas davranıyoruz. Konuyla ilgili olarak İŞKUR ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda da üzerinde öncelikle durduğumuz nokta nitelikli personel istihdamı oluyor.Nitelikli personel yetişmesinde akademik eğitimin yanısıra insan ilişkileri de özellikle de sağlık hizmetlerinde çok önemli bir yere sahip. Bizler hastalarımızdan aldığımız geri dönüşümlerle çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. İnsan Yönetimi konusundaki başarılı çalışmalarından dolayı PERYÖN’ü tebrik ediyor ve böylesine başarılı çalışmalara kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyoruz.”

PERYÖN Ege Bölge Başkanı Serdar Kalaycıoğlu da, “Yurtiçi ve yurtdışı birçok seyahatimde görmüş olduğum hastanelerden farklı olarak Tekden Hastanesi’nin beş yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini görmek beni çok gururlandırdı. Hem vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden dolayı hem de bu akşam ki ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmacıların ardından Eğitimci Psikolog Serap Şencan Manisalı da Duygusal Zeka konulu sunumunu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı