REKLAMI GEÇ

Başarılı sağlıkçılar ödüllendirildi

Başarılı sağlıkçılar ödüllendirildi

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Sağlıkta Başarılı Ekip Yarışması’nda, ödül almaya hak kazanan ekiplere, ödülleri verildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Aralık 2009 Salı, 17:56

Denizli Devlet Hastanesi’nin konferans salonunda düzenlenen ödül törenine; Vali Yavuz Erkmen, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Gürbüz Akçay, yarışmaya katılan ekip personelleri, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Denizli Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, yarışmaya bu yıl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesi’nden bir, Çivril Devlet Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’nden ikişer olmak üzere, toplam 7 ekibin katıldığını belirtti.

Taş, “Müdürlüğümüz tarafından 2007 yılında ilk kez düzenlenen Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Yarışması, Denizli’de yerleşik tüm özel ve kamu sağlık kurum ve kuruluşlarının; yönetim, hizmet ve destek süreçlerinde iyileştirme amaçlı ekip ve takım çalışmasını desteklemek ve bu çalışmalara katılanları cesaretlendirmek, özendirmek ve ödüllendirmek amacıyla tasarlanmıştır. Ekip çalışmalarında alışılmış veya özel kalite tekniklerinin kullanıldığının sergilenmesi, önceden belirlenmiş hedeflere ulaşıldığının kanıtlarının sunulması beklenmektedir” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, ödül almaya hak kazanan ekip personelini kutlayarak, “Başarı hiçbir zaman kişisel olmaz. Başarı bir ekip işidir. Siz ekip olarak, aynı niyetle, aynı gönülle hareket ettiğiniz takdirde, başarının geleceği kesindir. Çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda arkadaşlarımız, Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Denizli için takdir edilecek bir olaydır. Biz hem kamu olarak, hem özel sektör olarak Denizli’de hizmetlerdeki kalitenin daha da artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Yapılan hizmet sağlık hizmeti ise daha büyük önem taşıyor. Çünkü hepimiz biliyoruz ki sağlık gibi, eğitim gibi hizmetler, vatandaşlarımızın en titiz şekilde takip ettiği ve sonuçları itibari ile de hepimizi çok yakından ilgilendiren temel görevlerdir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, 2007, 2008 ve 2009 yılında Sağlıkta Başarılı Ekip Yarışması’na katılan ekiplere, Vali Yavuz Erkmen tarafından takdir belgesi verildi. Bu yıl yarışmaya katılan ekiplere de protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.

Törenin sonunda ise 2009 yılı Sağlıkta Başarılı Ekip Yarışması’nda, Çivril Devlet Hastanesi’nden ‘Hayat Güzeldir’ ekibi ve Servergazi Devlet Hastanesi’nden ‘Tut Elimden’ ekibine başarı ödülü, Çivril Devlet Hastanesi’nden ‘Süt Kuzuları’ ekibine ise büyük ödül Vali Yavuz Erkmen tarafından verildi.

Büyük ödülün sahibi olan ekip adına konuşan Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Avni Öztürk, alınan ödülle bundan sonra çok daha iyi işleri başaracaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı