REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 10 ambulans

Denizli’ye 10 ambulans

Sağlık bakanlığı tarafından Denizli’ye gönderilen 10 ambulans ve bir UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma) Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törenle 6’sı ilçelerde bulunan 112 istasyonlarına teslim edildi. Denizli’nin ambulans sayısının 99 olduğu öğrenen Bakan Zeybekci, “Bu rakamı sevmedim, haftaya bir tane daha gönderelim de 100 olsun” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2015 Cumartesi, 12:48

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’ye tahsis edilen 10 ambulans ve bir UMKE aracının teslim töreni Delikliçınar Meydanı’nda yapıldı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, ilçe belediye başkanları ve sağlık personeli katıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Denizli Sağlık Müdürü Dr.Şükrü Arpacı, 112 ekibine katılan 10 ambulans ve bir umke aracıyla birlikte sayının 99’a ulaştığını söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Denizli’nin sağlıkta Türkiye’nin bir numaralı şehri olacağını söyledi. Ambulans sayısının 99 olmasını da esprili bir şekilde değerlendiren Zeybekci, “Bu rakamı sevmedim, haftaya bir tane daha gönderelim de 100 olsun” dedi. 

Zeybekci, 1200 yataklı şehir hastanesinin de en kısa zaman Denizli’ye kazandırılacağı söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan da, ambulanslar için Sağlık Bakanlığı ve aracı olan milletvekillerine teşekkür etti. 

Törenin sonunda Honaz, Kale, Tavas, Serinhisar, Çameli, Sarayköy, Organize Sanayi Bölgesi, Bağbaşı ve Bayramyeri 112 istasyonlarına teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı