REKLAMI GEÇ

ETKİNLİKLERİN GELİRİYLE HASTANEYE KÜVEZ ALACAKLAR

ETKİNLİKLERİN GELİRİYLE HASTANEYE KÜVEZ ALACAKLAR

Pamukkale Inner Wheel Kulübü üyeleri tarafından geliri küvez alımında kullanılmak üzere yemek düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2011 Pazar, 18:28

Üç yıldır kentte sosyal ve kültürel alanda çalışmalar yapan Pamukkale Inner Wheel Kulübü Kurucu Başkanı Özlem Urganlıoğlu, 12 üye ile yılsonuna kadar yapacakları etkinliklerin geliriyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne küvez almak istediklerini söyledi.

Bir yıl boyunca Inner Kulübü olarak yine geliri küvez alımında kullanılmak üzere bowling turnuvası, pasta yarışması ve eğlence gecesi düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Urganlıoğlu, “Hakiki dostluğu teşvik eden, şahsi yardım ideallerini cesaretlendiren ve uluslar arası dostluğu pekiştiren bir sivil toplum örgütüyüz. Düzenlediğimiz etkinliklerin geliriyle üniversite hastanemize küvez satın almak istiyoruz. Kulüp olarak bu hassasiyetimizi gören Denizlili bayanlarda her etkinliğimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Denizli’de özellikle kadınlarımız ve çocuklarımız için yapmak istediğimiz çok işler var. Kulübümüzün etkinlikleri yoğun talep görmeye devam ettikçe, bizler yeni projeleri hayata geçireceğiz. Yaptığımız çalışmalarla büyük oda ve derneklere de örnek olmak istiyoruz. İyilik yapmaya yüreklerini koymuş, bir avuç bayanın neler yapabileceğini göstermek istiyoruz. Kentimize faydalı işler yapmaya devam edeceğiz. Kadının elinin değdiği her şey güzel olur. İyilik ve hayır işleri de bizlerin desteği ve çalışmalarıyla çok güzel olacak” dedi.

Kulüp tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliklerden elde edilen 5 bin liralık gelirle Denizli Devlet Hastanesi’ne iki adet hasta başı monitörü alınıp teslim edilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı