REKLAMI GEÇ

Karlık Madran’dan açıklama geldi ‘Suyumuz temizdir’

Karlık Madran’dan açıklama geldi ‘Suyumuz temizdir’

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan incelemede dolum tesislerinde sağlık standartlarına uymadığı gerekçesiyle üretimi durdurulduğu açıklanan 15 damacana su markasından biri olan Karlık Madran Su şirketi, sularının temiz olduğunu ve maddi manevi tüm haklarını hukuki yollarla arayacaklarını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2012 Cumartesi, 12:46

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan incelemede dolum tesislerinde sağlık standartlarına uymadığı gerekçesiyle üretimi durdurulduğu açıklanan 15 damacana su markasından biri olan Karlık Madran Su şirketi, sularının temiz olduğunu ve maddi manevi tüm haklarını hukuki yollarla arayacaklarını bildirdi. Karlık Madran Su şirketinden yapılan açıklamada, Aydın Sağlık Müdürlüğü’nün, dolum tesislerinde yaptığı kapsamlı muayene sonucunda tesisin sağlık koşullarına uygun olduğu raporu verildiği belirtildi.

Yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Tüm Ege ve Akdeniz bölgesindeki satış noktalarından alınan Karlık Madran Su numuneleri temiz çıkmasına rağmen, sadece Isparta’da ürünümüzü satan bir satış noktasından alınan damacana suda, hatalı depolama şartları ve güneş ışınlarına maruz bırakılması nedeniyle bakteriler oluşmuştur. Bu durum, Karlık Su Madran markamızın da Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuna yanlış bir şekilde aksettirilmesine neden olmuştur. Burada suçlu olan hatalı depolama şartlarından dolayı satış noktası olmasına rağmen, Sağlık Bakanlığı 300 bayisi, yüze yakın çalışanı ve binlerce tüketicisi olan markamızı, kendilerine bağlı olan Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından her ay yapılan denetim ve analizlerde temiz çıkan işletmemizi zan altında bırakmıştır. İşletmemiz halen 19 litrelik pet damacana su üretimine devam etmektedir. Çünkü işletmemizde veya suyumuzda herhangi bir zararlı bakteri yoktur. Suyumuz tamamen sağlıklıdır. Tüketicilerimizin işletmemizde üretilen tüm ürünleri güvenle tüketebileceğini bildirmek isteriz. Oluşan telafisi zor maddi manevi tüm zararlarımızı hukuki yollardan arayacağımızı kamuoyuna duyururuz”

Yorumlar

hamit kara   -  Bağlantı 7 Ağustos 2012, 18:05

şükrü çınar sen bu işleri çok iyi biliyon galiba.suyun başındaki adamla ne alaka var.cahilliğini işte burda belli etmişsin.karlık firması sürekli sağlıkçılar tarafından tahlil yapılmakta.ve hiç bir sorun çıkmamaktadır.peki ertesi gün açıklanan listeye neden yorum yapmadın.erikli,nestle,pınar,bütün ünlü markalar açıklandı.onlara da ses versene.yıllarca millete at-eşek eti yedirdiler kimsenin sesi çıkmadıda şimdimi yorum yapasın geldi.

ŞÜKRÜ ÇINAR   -  Bağlantı 6 Ağustos 2012, 10:19

SUYUN BASINDA KI ( PATRON ) ADAM HAYIRLI ABDESTLI DEGIL KI ; YAPTIGI IS HAYIRLI OLSUN BIR BAKARSIN KI CIKAN RAPORU ITIRAZ EDECEGIZ ET BAKALIM YAZIK COK YAZIK

Ahmet   -  Bağlantı 5 Ağustos 2012, 18:59

pek inandirici gelmedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı