REKLAMI GEÇ

Sağlık Müdürü Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Sağlık Müdürü Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, ilçelerdeki kamu sağlık kuruluşlarını ziyaret ediyor. Son olarak Tavas’a giden Öztürk, Tavas Devlet Hastanesi’ne giderek başhekimden bilgi aldı ve yeni açılacak diyaliz merkezinde inceleme yaptı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2019 Çarşamba, 12:12

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat’ın da eşlik ettiği ziyarette hastanede görevli hekimler ile bir araya geldi, talep ve ihtiyaçlar konusunda görüşlerini dinledi. Daha sonra Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlker Yiğit tarafından yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi alan Öztürk, hastanede yeni hizmete açılacak olan Diyaliz Merkezi’nin tadilat çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

Hastanenin ardından İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rabia Durkal’dan İlçe sağlık tesislerinin durumu hakkında bilgi aldı, çalışanlar ile görüştü. Tavas İlçesi’ne yapılacak olan Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü projeleri üzerinde İlçe Sağlık Müdürü ve aile hekimleri ile görüş alışverişinde bulundu, hastalar ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı