REKLAMI GEÇ

Süpçin, “Başarabileceğimizi gördük”

Süpçin, “Başarabileceğimizi gördük”

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, 24 Haziran seçimleri hakkında değerlendirmede bulunarak, “Türkiye ortalamasının üstünde bir oy oranı yakalayarak başarabileceğimizi gördük ve tüm Türkiye’ye gösterdik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 10:31

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, seçim kampanyası bıyunca emek ve gönül veren herkese teşekkürlerini sundu. Süpçin, “Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan desteğimiz hiç kesintisiz devam edecek olup, bundan sonra daha çok çalışarak bizlere gösterdikleri teveccühe layık olmak için mücadelemiz sürecektir” diye konuştu.

Süpçin, “Adil olmayan bir yarışta, hakkımız olanı elde etmenin hiç kolay olmayacağını bilerek çıktığımız bu zor ve meşakkatli yolda, genel merkez, il ve ilçe teşkilatlarının, adil bir seçim ortamının tesisi için mücadele ettiler. Adaylarımızın çalışmaları ile Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy yakalayarak başarabileceğimizi gördük. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“MUTLAKA BAŞARACAĞIZ”
Seçim sonucunda, çoban ateşinin yandığı Denizli’yi temsil edecek olan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e başarılarının devamını dileyen Süpçin, Meral Akşnere’e olan desteğin kesintisiz devam edeceğini belirtti. Süpçin, “ Eksiklerimizi giderip, yanlışlarımızı düzeltip, Genel Başkanımızın hayalini kurduğu bayram sofrası tadında bir birliktelik ruhuyla, yılmadan, yıkılmadan, korkmadan, asla vazgeçmeden çalışacağız ve inanıyorum ki mutlaka başaracağız ve Türkiye İYİ olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı