REKLAMI GEÇ

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik iddialı

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik iddialı

Bozkurt Belediye Başkanı, Millet İttifakı’nın CHP’li Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik iddialı. Çelik, 5 yıllık çıraklık döneminin sonuna geldiğini, halkın takdiri ile 1 Nisan’dan itibaren ustalık dönemine başlayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2019 Cuma, 15:02

Millet İttifakı’nın Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Denizli’nin ilk ve tek kadın belediye başkanı olan Birsen Çelik, Bozkurt’u yönettiği 5 yıllık süreç içinde fark yaratan projelere ve icraatlara imza attı.

2014 yılında yapılan seçimlerde Bozkurt halkının teveccühü, güveni ve inancıyla belediye başkanı seçildiğini belirten Birsen Çelik, bu süreç içinde ciddi projelere imza attıklarını söyledi.

Büyükşehir statüsü kazanılmasının ardından ciddi bir uyum sürecinin geçirildiğini, belediyenin gelir-gider dengesini kurmanın kolay olmadığını anlatan Birsen Çelik, yaklaşan seçimlere ilişkin de iddialı konuştu.

“31 Mart’ta belediye başkanıyım, 1 Nisan’da da belediye başkanı olacağım” diyen Çelik, “2014 seçimlerinde Bozkurtlu vatandaşlarımızın teveccühü ile başkan oldum. 5 sene göz açıp kanıncaya kadar geçti, çıraklık dönemi bitti, artık bu işi öğrendik. Emekleme döneminden yürümeye, ardından da koşmaya başlayacağız” dedi.

Ustalık dönemlerinde ortaya koyacakları hizmetler ve üretim endeksli projeler ile Bozkurt’u Denizli’nin parlayan yıldızı haline getireceklerini belirten Birsen Çelik, “Benim amacım üreten ve mutlu Bozkurt’u yaratmak. Bunun için uğraşımız bir 5 yıl daha sürecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı