REKLAMI GEÇ

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik iki günde iki lider ağırladı

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik iki günde iki lider ağırladı

Bozkurt’un başarılı Belediye Başkanı Birsen Çelik, iki günde iki lider ağırladı. Attığı adım ile CHP ve İYİ Parti liderlerini aynı mitingde bir araya getiren Birsen Çelik, her iki liderin de ilgi odağı oldu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ayağının tozuyla Bekilli’de Çelik ile bir araya gelmişti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da miting sonrası kentten ayrılmadan önce Birsen Çelik’i ziyaret etti, bir süre görüştü. Kılıçdaroğlu Bozkurt’ta vatandaşlarla da buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2019 Perşembe, 15:41

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Türki siyasi tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyan iki liderin aynı mitingde yer alması projesinin mimarı olarak öne çıkmıştı. Yaklaşık bir ay önce hem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile irtibata geçen ve ortak miting talebinde bulunan Birsen Çelik’in çabası dün sonuç verdi.

İki lider ortak mitingde dün Denizli halkına seslendi, coşkulu kalabalık her iki lideri de mutlu etti.

AKŞENER ÖNCE GELDİ
İki liderin Denizli ziyaretlerinde öne çıkan isim ise Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik oldu. Aynı zamanda Millet İttifakı’nan CHP Adayı olan Birsen Çelik’i önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaret etti. Miting için bir gün önce kente gelen Akşener ayağının tozuyla önce Bozkurt’u ziyaret etmiş, Belediye Başkanı Birsen Çelik ile uzun uzun sohbet etmişti.

KILIÇDAROĞLU DA ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ziyaret etti. Denzili’de ortak mitingde Akşener ile birlikte halka seslenen Kılıçdaroğlu, daha sonra Bozkurt’a gitti, Başkan Çelik ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ile birebir sohbet etme imkanı bulan Çelik çalışmalarını anlattı, seçim öncesi durumlarına ilişkin bilgiler paylaştı. Çelik’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu başarı diledi.

HALKLA DA BULUŞTU
Birsen Çelik ile birebir görüşmesinin ardından Bozkurt’ta işyerlerini ziyaret eden, esnaflarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir kahvede mola verdi, çay içti, etrafını saran Bozkurtlular ile sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı