REKLAMI GEÇ

Çelik’ten, sosyal medyadaki eleştiriye faturalı yanıt

Çelik’ten, sosyal medyadaki eleştiriye faturalı yanıt

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bir sosyal medya kullanıcısının sosyal medyadan yaptığı eleştiriye aynı mecradan, faturalı yanıt verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2019 Cuma, 11:27

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, yetersiz kaynaklarla hizmet vermeye çalışan belediyenin kaynaklarını artırmak için önemli bir projeye imza atmış, kurduğu iş atölyesi ile bir yandan ilçenin ihtiyaçlarını düşük maliyetlerle karşılarken, bir yandan da satışlar ile gelir elde ederek, belediye bütçesine ciddi kaynaklar yaratmıştı.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİ
2014 yılında açılan iş atölyesinde ciddi rakamlarda oturma bankları ve piknik masalarının üretimini sağlayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’e bir kullanıcı tarafından sosyal medyadan eleştiri getirilmiş, “Saygıdeğer Bozkurt Belediye Başkanımız, reklamını yaptığınız ve belediyemize gelir getirdiğini söylediğiniz belediyemizin iş atölyesinde üretimi yapılan piknik masalarını seçim malzemesi olarak mı Bozkurt merkezinde ve dış mahallerinde oy getirisi olarak mı dağıtıyorsunuz? Dağıtmıyorsanız niye bazı evlerin bahçelerinde var?” diye sormuştu.

BAŞKAN ÇELİK’TEN YANIT GECİKMEDİ
Sosyal medyada yapılan bu eleştiriye Başkan Çelik’ten yanıt gecikmedi. Çelik, sosyal medyadan hem kullanıcının paylaşımını, hem de kendi cevabını yayınladı.

Paylaşıma fatura da ekleyen Başkan Çelik, “Belediyemizi ve şahsımı hedef alarak sosyal medya kullanıcısı tarafından sorulan sorulara cevabımızdır. Belediyemizin bünyesinde açtığımız iş atölyesinde üretilen park ve bahçe mobilyalarının her ne kadar toplu satışı yapılsa da, talep olması halinde halkımıza da perakende satışı yapılmaktadır. Bahsi geçen fotoğraflardaki şahsın evindeki piknik masası ücreti mukabilinde satılmış olup, belgelerini siz saygı değer kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz” dedi.

İŞ ATÖLYESİ 2014’TE KURULDU
İş atölyesini ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2014 yılında açtıklarını belirten Başkan Çelik, “İlk günden bu yana belediyemiz sınırları içerindeki, park, bahçe ,piknik alanları, camiler, okullar, kamu alanları ve halkımızın isteği doğrultusunda mahalle aralarına da, ürettiğimiz piknik masası ve oturma banklarından yerleştirilmiştir. Belediyemizin bünyesindeki iş atölyesinde kendi öz kaynaklarımız ve alanında uzman personellerimiz ile bugüne kadar 55 belediyeye park ve bahçe mobilyaları pazarladık. Bozkurtumuzun ekonomisine ve tanıtımına katkıda bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman şeffaf belediyecilik anlayışı ile ilerledik bundan sonra da bu anlayışla ilerleyeceğiz. Halkımıza hizmet ederken hiçbir zaman bahsedildiği gibi siyasi seçim yatırımı olarak görmedik. Aşağıda kamuoyuyla paylaştığımız belge, sbedelsiz dağıtıldığı iddia edilen şahsın evinin bahçesinde fotoğrafları çekilen piknik masasının 01.02.2019 tarihli alındı makbuzudur” diye yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı