REKLAMI GEÇ

Bozkurt kararını verdi: “Birsen Çelik”

Bozkurt kararını verdi: “Birsen Çelik”

Bozkurt Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, ilçe merkezi ve mahallelerine gezi gerçekleştirdi. Bozkurtlular, Başkan Çelik’i gezide yalnız bırakmadı, 505 araçlık konvoy oluşturdu. Birsen Çelik’in mahalle ziyaretleri gövde gösterisine döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 16:50

Görev yaptığı 5 yıl içinde daha mutlu bir Bozkurt için çalışan ve ortaya koyduğu projeler ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini toplayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 31 Mart Yerel Seçimlerinde son haftaya girilirken çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İlçenin tüm mahallelerini adım adım gezen, vatandaşlarla buluşan, sorun dinleyen ve çözüm getirecek projelerini paylaşan Başkan Çelik, hafta sonu ilçe merkezi ve çevre mahallelerine yönelik gezi programı uyguladı.

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR DESTEK
Başkan Çelik, bu gezilerinde alışılmışın dışında bir destek gördü. Gezi için adeta seferberlik ilan eden Bozkurtlular, oluşturdukları 505 araçlık konvoy ile Başkan Çelik’e adım adım izledi, “yanındayız” mesajı verdi.

BAŞKANI HEM DUYGULANDIRDI, HEM DE GURURLANDIRDI
Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi nedeniyle duygulandığını ve gurur duyduğunu belirten Başkan Çelik, “Mutlu ve üreten Bozkurt için mücadele ediyoruz. Görev sürem boyunca bunun için çaba harcadık. Geldiğimiz noktada halkımız ile birlikte çok önemli işlere imza attık. Seçimler yaklaştı, yeniden halkımızdan destek ve görev istiyoruz. Bozkurt’un güzel insanlarını yanımda, onların gönlündeki yerimi bilmek beni duygulandırdı, gururlandırdı. Bu sevgiye layık olmak için önümüzdeki süreçte çok daha fazla çalışacağız. Mutlu Bozkurt’u, üreten Bozkurt’u birlikte yaratacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı