REKLAMI GEÇ

Şeniz Süzek Doğan: “Mart’ın sonu bahar”

Şeniz Süzek Doğan: “Mart’ın sonu bahar”

Pazar günü CHP’nin Merkezefendi adayını belirlemek için yapılan eğilim yoklamasından ilk sırada çıkan ve CHP’nin adayı olan Şeniz Süzek Doğan teşekkür mesajı yayınladı. Önce eğilim yoklamasında yarıştığı rakiplerine teşekkür eden Doğan, “Mart’ın sonu bahar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2018 Pazartesi, 15:10

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nde dün gerçekleştirilen eğilim yoklamasında üyeler olurunu alan Şeniz Süzek Doğan, değerlendirme yaptı, teşekkür etti, hedeflerini sıraladı.

Açıklamasında “Eğilim yoklamasının demokrasi şöleni havasında geçmesini sağlayan Sedat Demirci ve Sabri Yıldız’a, il ve ilçe örgütlerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, baş tacımız ve en büyük gücümüz olan değerli üyelerimize ve bizlere destek olan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Doğan, seçimin kaybedeni olmadığını söyledi, ortak paydanın Merkezefendi Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

Şeniz Süzek Doğan, “Önce İnsan şiarı ile çıktığımız bu yolda, verilen sorumluluk ve duyulan güveni boşa çıkarmamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Merkezefendi’nin, CHP’ye ve sosyal demokrat yönetim anlayışına duyduğu ihtiyacın farkındayız. Bu nedenle hiçbir ayrım yapmaksızın, tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağımız düzenin temellerini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Parti içinde yarışın bittiğini, artık el ele, kol kola yürüme zamanı olduğunu anlatan Doğan, “1 Nisan sabahı Merkezefendi, mutlu insanların yaşadığı, üreten bir merkez olacak. Her zaman söylediğim gibi ‘Mart’ın sonu bahar.’ Merkezefendi’de CHP’nin birinci parti olarak çıkacağına eminim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı