REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’nin tüm örgütleri Doğan’ın arkasında

CHP Merkezefendi’nin tüm örgütleri Doğan’ın arkasında

CHP’de yerel seçimlere katılacak adayların belirlenmesi süreci hızlandı. Bugüne kadar 5 ilçenin adayını kesinleştiren CHP’de gözler Merkezefendi’ye çevrildi. CHP Merkezefendi’nin tüm ilçe örgütleri aldığı kararla Şeniz Süzek Doğan’ı aday olarak görmek istediklerini ortaya koydular. Örgütlerin aldığı karar İl Başkanı Mahir Akbaba tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2018 Perşembe, 11:05

CHP Merkezefendi hareketlendi. Aday belirleme sürecinde son düzlüğe girildiği süreçte partide yaşanan son gelişme, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adaylarından Şeniz Süzek Doğan’ı bir adım öne geçirdi.

TÜM ÖRGÜTLER ORTAK KARAR ALDI
CHP Merkezefendi İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi Şeniz Süzek Doğan’ın aday gösterilmesi için ortak karar aldı. Örgütler Doğan’ı aday olarak görmek istediklerine yönelik tutanak hazırladı.

İMZALAR ÖNCE İL BAŞKANI AKBABA’YA ULAŞTIRILDI
CHP’nin Merkezefendi İlçe örgütleri aldıkları ortak kararı, hazırladıkları bir dilekçe ile CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’ya iletti. Akbaba tarafından il yönetimine getirilen bu talep, teşkilat içinde değerlendirildi.

İL BAŞKANI GENEL MERKEZE GÖTÜRDÜ
İl Başkanı Mahir Akbaba, dün genel merkeze kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatlarının Şeniz Süzek Doğan’ın aday gösterilmesiyle ilgili ortak taleplerinin yer aldığı imzaları da yanında götüren İl Başkanı Mahir Akbaba, dün saat 16.00 sıralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

İMZALARI BİZZAT TESLİM ETTİ
Genel Başkan Kılıçdoaroğlu ile yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapan İl Başkanı Mahir Akbaba, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Merkezefendi teşkilatlarının ortak Şeniz Süzek Doğan kararını da bizzat iletti.

CHP PM KARAR VERECEK
CHP’de yaşanan bu gelişmenin ardından şimdi tüm gözler toplanacak ilk Parti Meclisi’ne çevrildi. CHP’de adaylar, Parti Meclisi’nde ele alındıktan sonra karara bağlanıyor. CHP Merkezefendi ve İl Yönetimlerinin aldığı kararın ardından Şeniz Süzek Doğan’ın kısa süre içinde Merkezefendi’nin adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı