REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan görevi devraldı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan görevi devraldı

Mazbatasını alarak Merkezefendi Belediye Başkanlığı resmileşen Şeniz Doğan, görevine başladı. Eski Başkanın katılmadığı devir-teslim töreni renkli anlara sahne oldu. İlk açıklamasını yapan, ilk belgeyi imzalayan Başkan Şeniz Doğan, “Bu kapı bir daha halka kapanmayacak” dedi. Başkan Doğan, işçilere de müjde verdi, “En düşük maaş 2.200 lira olacak, sendikal örgütlenmenin önündeki engeller kaldırılacak” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2019 Cuma, 12:41

31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük bir başarı elde eden ve Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerinin ardından, görevi devralmak üzere Merkezefendi Belediyesi’ne geçti. Doğan’a, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

ALKIŞLARLA KARŞILANDI
Merkezefendi’nin yeni Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye önünde alkışlarla karşılandı. Personel tarafından çiçek sunulan Başkan Şeniz Doğan, tüm personel ile tek tek selamlaşarak, belediyeye giriş yaptı.

Belediye binasında da kendisini bekleyen personele yakın ilgi gösteren Başkan Doğan, ardından da makamına geçti.

İLK AÇIKLAMASI BİRLİK VE BERABERLİK ÜZERİNE
Merkezefendi Belediye Başkanı olarak ilkleri yaşayan Şeniz Doğan, ilk açıklamalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Güzel projelerde, güzel hizmetlerde birlikte çalışmayı dileyen Başkan Doğan, “Seçim bitti, sıra hizmetlerde. Tüm Merkezefendi’nin, tüm Merkezefendi halkının başkanıyım. Herkes eşit hizmeti alacak, kimse ötekileştirilmeyecek” dedi.

“BU KAPI HİÇ KAPANMAYACAK”
Merkezefendi Belediye Başkanı olarak bugün kapıyı açtıklarını ve Merkezefendi Belediye Başkanı’nın kapısının bir daha kapanmayacağını belirten Doğan, “Bu kapı asla kapanmayacak. Tüm Merkezefendi halkının evi burası. Burada derman belediyeciliği yapılacak” dedi.

“VARDIR BİR BİLDİĞİ”
Seçimlerin kaybedeni olan eski Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun devir teslim törenine katılmamasıyla ilgili soruya da yanıt veren Şeniz Doğan, “Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Devir-teslime gelmedi, vardır bir bildiği” diye konuştu.

İŞÇİYE MÜJDE VERDİ
Konuşmasında Merkezefendi Belediyesi çalışanlarına ilk müjdesini de veren Belediye Başkanı Şeniz Doğan, emeğin ve alın terinin yanında olacaklarını söyledi, “Merkezefendi Belediyesi’nde çalışanların en düşük maaşı 2.200 lira olacak” dedi.

Görev süreleri boyunca mesai arkadaşlarının, işçilerin hep yanında olacağını söyleyen Başkan Doğan, sendikal haklarını alacaklarını, özellikle bu konuda baskı oluşturulmayacağını kaydetti.

İLK BELGELERİ İMZALADI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, göreve devraldığı ilk anlarda, belediyedeki ilk imzasını da attı. Belediye personeli tarafından getirilen iki ayrı belgeyi onaylayan Başkan Doğan, devir-teslime katılanlar tarafından yoğun bir şekilde alkışlandı.

DUALARLA BAŞLADI
Merkezefendi’nin yeni Belediye Başkanı Şeniz Doğan için törenin sonunda dua edildi. İmam Abdurrahman Altıntaş, seçimlerin ve Başkan Doğan’ın görevinin hayırlı olması için dua etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı