REKLAMI GEÇ

Doğan: “Parti rozetini çıkardım, herkesin belediye başkanıyım”

Doğan: “Parti rozetini çıkardım, herkesin belediye başkanıyım”

Yerel seçimlerde gösterdiği başarıyla Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başta Merkezefendi seçmeni olmak üzere yol arkadaşlarına teşekkür eden Doğan, “Seçim bitti, parti rozetimi çıkardım, tüm Merkezefendi halkının başkanıyım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 16:36

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci de katıldı.

VARLIKER: “MÜTHİŞ BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK”
Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarının alınmasının ardından gerçekleştirilen buluşmada ilk sözü CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker aldı. Merkezefendi’de Millet İttifakı’nın müthiş bir uyum içinde çalıştığını belirten Varlıker, seçimleri 13 bin 500 oy farkı ile kazandıklarını söyledi.

DEMİRCİ: “İNANDIK VE BAŞARDIK”
İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ise çok güzel bir seçim dönemi geçirildiğini belirterek, uyum içinde seçim yaşadıklarını söyledi. Doğan’ın başarılı olacağından emin olduklarını dile getiren Demirci, “Denizli’de değişimi amaçlamıştık, artık Merkezefendi’de yeni bir süreç yaşanacak. Bu yola girerken başaracağımızı biliyorduk ve başardık. Şeniz Başkanı seçerek ne kadar doğru yaptıklarını 5 yıl sonra net bir şekilde görecekler” dedi.

ARSLAN: “ŞENİZ BAŞKAN CESURCA YOLA DEVAM ETTİ”
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan da ahenkli bir çalışma gerçekleştirildiği belirterek, “Şeniz Başkanımızın inanmış olması ve cesurca yola devam etmesi Merkezefendi’de yeni bir dönemin başlangıcına imzasını attı. Kendisini kutluyorum” dedi.

DOĞAN: “PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDIM, TÜM MERKEZEFENDİ’NİN BAŞKANI OLACAĞIM”
2 yıldan bu yana Merkezefendi Belediye Başkan adaylığı için çalışma yürüttüğünü belirten Şeniz Doğan, önce parti içinde mücadele ettiğini, ön seçimden birinci çıkarak partinin adayı, ardından da ittifakın adayı olduğunu söyledi.

Doğan, “Bu süreçte teşkilatım ve ittifak ortağımız bize sahip çıktı. Bu bize daha da güç verdi. Sahada karşılaştığımız durum sorumluluğumuzu daha da artırdı, güç verdi” dedi.

Millet İttifakı’nın adayı olduğun, ancak farklı kesimlerin teveccühünü aldığını dile getiren Şeniz Doğan, “Sahada dürüst çalışmanın, emek vermenin karşılığını güzel bir şekilde aldık. Kadınlardan ve gençlerden pozitif ayrımcılık gördük. Merkezefendi’de çok güzel projelere imza atacağız. Biz bu ilçeyi birlikte, ortak akılla yönetmek istiyoruz” dedi.

İnsan olgusuyla yola çıktıklarını vurgulayan Şeniz Doğan, “Dertlere derman olan, insanlara dokunan projelerimiz olacak. Bu saatten sonra parti rozetimiz çıkmıştır, artık tüm Merkezefendililerin Belediye Başkanı olacağım” diye konuştu.

“EVRAK TAŞINMASI TAKİP EDİLECEK”
Açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Doğan, Merkezefendi Belediyesi’nden evrak taşındığı iddialarına ilişkin takipçisi olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı