REKLAMI GEÇ

CHP’nin Merkezefendi adayı; Şeniz Süzek Doğan

CHP’nin Merkezefendi adayı; Şeniz Süzek Doğan

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yaptığı eğilim yoklamasında üyeler “Şeniz Süzek Doğan” dedi. Sabah erken saatlerde başlayan ve saat 17:00’de tamamlanan eğilim yoklamasında 3916 üyeden 1680’i oy kullanıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2018 Pazar, 18:09

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adayları Şeniz Süzek Doğan, Sedat Demirci ve Sabri Yıldız arasından hangi isim ile yola devam edileceği konusunda yaptığı eğilim yoklaması sonuçlandı. Pera Palace Düğün Salonu’nda yapılan ve 1680 oyun kullanıldığı eğilim yoklamasında, üyeler kullandıkları oylarla başkanlık yarışına Şeniz Süzek Doğan ile devam etmek istediklerini söyledi.

Yapılan oylamanın ardından Şeniz Süzek Doğan, 919 oyla üyelerin olurunu alarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yarışı sürdürecek isim olurken, Sedat Demirci 521 oy ve Sabri Yıldız ise 227oy aldı.

MART’IN SONU BAHARDIR
Eğilim yoklamasında üyelerin olurunu alan Şeniz Süzek Doğan ise üyelerinin kendisine gösterdikleri güveni karşılıksız bırakmamak için elinden geldiğince çaba göstereceğini söyledi. “Denizli için, Merkezefendi için insana ve hayata yönelik büyük projelerim var” diyen Şeniz Süzek Doğan, “Bugün burada birliktelik ve demokrasi örneği verdik. Biliyorum ki diğer iki arkadaşımda seçim çalışmalarında benim yanımda olacaklar. Artık Merkezefendi bizim diyebilirim. Mart’ın sonu bahardır” diye konuştu.

Diğer taraftan yarışa katılan aday adayları Sedat Demirci ve Sabri Yıldız, eğilim yoklamasının ardından söz alarak, Şeniz Süzek Doğan’a destek vereceklerini ve yarışta yanında olacaklarını belirttiler.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise eğilim yoklamasının demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini söyledi. Yoklamada üyelerinden bekledikleri katılımın sağlandığını belirten Varlıker, “Partimize ve Denizli’ye hayırlı uğurlu olsun. Üyelerimizin belirlediği adayla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı