REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de Şeniz Doğan farkı

Merkezefendi’de Şeniz Doğan farkı

Yerel seçimlerde elde ettiği başarıyla belediye başkanlığını açık ara kazanan Şeniz Doğan, yarıştığı rakiplerin yanı sıra büyükşehir adaylarına da fark attı. Şeniz Doğan, Merkezefendi’de büyükşehir adayları Zolan ve Bahtiyar’dan da çok oy aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2019 Pazar, 17:07

Merkezefendi’de büyük bir başarı göstererek belediye başkanlığını kazanan Şeniz Doğan, aldığı oy oranıyla da dikkat çekiyor. Merkezefendi seçmeninin yüzde 52.4’ünün oyunu alarak açık ara belediye başkanı seçilen Şeniz Doğan, bu oranla AK Parti adayı Muhammet Subaşıoğlu’na fark attı. Şeniz Doğan 97.067 seçmenin oyunu alırken, AK Parti adayı 83.359 oyda kaldı, ancak yüzde 45.1’lik orana ulaşabildi.

BÜYÜKŞEHİRDE 11, MERKEZEFENDİ’DE 8 ADAY YARIŞTI
Merkezefendi seçmeninden Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 11 aday oy istedi. AK Parti Adayı Osman Zolan ile İYİ Parti Adayı Ümit Bahtiyar’ın öne çıktığı seçimlerde, 2 de bağımsız aday mücadele etti. Merkezefendi’de ise 8 aday başkan seçilebilmek için çaba harcadı.

BÜYÜKŞEHİR ADAYLARINI DA GERİDE BIRAKTI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçede seçmenden oy isteyen tüm adayları geride bıraktı. Yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Zolan, Merkezefendi’de beklediği sonucu elde edemedi. İlçede rakibi Ümit Bahtiyar’ın gerisinde kalan Zolan 85.747 oy aldı. Ümit Bahtiyar ise Merkezefendi’de 87.136 oya ulaştı. Şeniz Doğan, aldığı 97.067 oyla büyükşehir adaylarının da önünde yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı