REKLAMI GEÇ

Şeniz Doğan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı

Şeniz Doğan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı

Denizli merkezde 25 yıllık özlemi gideren Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkan adayı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı ve resmen Merkezefendi Belediye Başkanı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2019 Perşembe, 17:18

31 Mart Yerel seçimlerine Millet ittifakının adayı olarak katılan ve yoğun bir seçim çalışmasının ardından seçmenden 97 bin 067 oy alarak sandıktan birinci çıkan isim  Şeniz Doğan, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülay Arıcıoğlu’nun elinden mazbatasını alan Doğan, artık resmen Merkezefendi’nin yeni belediye başkanı oldu.

Elde edilen başarı ile merkezde 25 yıllık özlemi de sonlandıran Doğan, artık tebrikleri önümüzdeki günlerde makamında kabul edecek. Mazbatasını aldıktan sonra “Seçim çalışmalarında neyin sözünü verdiysek yapılacak” diyen Doğan, “Bize güvenen ve inanan seçmenlerimizin yüzünü kara çıkarmamak için var gücümle çalışacağım. Bu başarıda üzerimde emeği olan herkes hakkını helal etsin. Artık çalışma zamanı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı